Ma numesc Zuleyha – episodul 84 (rezumat)

17,366

Un taximetrist merge la conacul Yaman și îi spune lui Demir că el a dus-o pe Hunkar la ruine și că Behice a ucis-o. Demir vrea să o ucidă pe Behice iar cei din jurul lui abia îl opresc și îl conving să asculte întâi tot ce are de spus taximetristul. Până la urmă se dovedește că tipul nu știe nimic ci a aflat despre răscumpărarea oferită de Demir și a vrut să profite, să se îmbogățească.
În scurt timp, tot orașul află ce s-a petrecut.
Behice vrea să plece cât mai curând din oraș. O sună pe Mujgan care nu știe ce s-a întâmplat pentru a obține bani de la ea iar aceasta îi zice că nu vrea să mai aibă vreo legătură cu ea dar o va ajuta financiar fiindcă îi este rudă.

Fekeli discută cu Fikret între patru ochi după ce l-a văzut sărutând-o pe Mujgan și îi spune că ea a suferit mult și decât să o rănească și el, mai bine să încheie de acum relația cu ea dacă nu este sigur că o iubește.
În acea seară, Fikret se întoarce târziu acasă. Mujgan l-a așteptat și îl întâmpină iar el îi spune să nu aștepte nimic din partea lui și să stea departe de el.

De când s-a mutat la casa de lângă conacul Yaman, Behice l-a folosit pe Gaffur ca servitor șantajându-l și amenințând că îl va denunța.
Saniye observă lucrul acesta și îl întreabă insistent pe Gaffur cu ce îl are la mână, până când el cedează și îi spune că el l-a ucis pe Hatip și că Behice știe.
Saniye este devastată și foarte îngrijorată și îi spune lui Demir.
Când Gaffur îi povestește lui Demir cum l-a ucis pe Hatip accidental, Demir nu îl denunță însă îl bate când află că el știa că Hatip l-a ucis pe prietenul lui, Cengaver și că în loc să îl denunțe, a încercat să obțină bani de la el.

Sevda merge la casa pe care i-a dăruit-o Demir înainte de a o chema la conac, aceeași casă în care acum locuiește Umit. Chiar atunci Demir o vizitează pe Umit și planifică să petreacă weekendul împreună în afara orașului.
Sevda vede mașina lui parcată în stradă însă nu poate să intre în curte fiindcă el schimbase yala. O vecină care tocmai a auzit zvonurile din oraș, îi spune Sevdei că a văzut-o pe Behice intrând pe furiș în casa ei, în ziua când Hunkar a fost ucisă. Sevda își dă seama că Behice a pus bijuteriile lui Hunkar în casa ei pentru a arunca vina asupra ei și merge în grabă acasă să îi spună lui Zuleyha. Amândouă sunt de părere că Demir nu trebuie să afle până când vor găsi dovezi pentru arestarea lui Behice, altfel el o va ucide.
Imediat după aceea, Zuleyha primește un telefon de la detectivul pe care l-a angajat și pleacă să se întâlnească cu el.
Detectivul a găsit dovezi că Behice și-a ucis soții însă nu are dovezi pentru cazul lui Hunkar.
Pe de altă parte, și Fekeli investighează separat.
Mujgan se întâlnește cu Behice la club pentru a-i da bani pentru plecare, când apare Zuleyha cu dovezile în mână și o confruntă pe Behice supunându-i că în curând va fi arestată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.