Ma numesc Zuleyha – episodul 95 (rezumat)

26,551

Sevda i-a spus lui Fekeli că Umit este fiica ei și că i-a cerut să o ajute să îi despartă pe Zuleyha și Demir. Îl roagă să o ajute fiindcă nu vrea să facă asta dar nici nu poate să o piardă pe Umit.
Zuleyha se întâlnește cu Fikret la o ceainărie crezând că el vrea să facă pace cu Demir iar Umit îi fotografiază cu intenția de a-i arăta fotografiile lui Demir.
Fekeli află lucrul acesta de la Sevda și merge și îi ia aparatul lui Umit apoi îi spune că știe de aventura ei cu Demir și că nu îi va permite să îi distrugă căsnicia.
După aceea, Fekeli vorbește și cu Fikret și fiind foarte supărat că a vrut să o implice pe Zuleyha în răzbunarea lui, îi spune să plece în Germania înainte de a face mai mult rău.
Mai târziu, Fikret îi spune lui Fekeli în fața tuturor muncitorilor de la fabrica de bumbac că nu are nici un drept să îi spună ce să facă pentru că nu sunt rude și că se retrage din toate afacerile lor.
După aceea Fikret regretă că l-a umilit astfel. Mujgan îl convinge să plece împreună în alt oraș și să înceapă o viață nouă.

Fekeli îl avertizează pe Demir că Umit și Fikret sunt iubiți și că sunt aliați împotriva lui.
Demir se duce la Umit foarte furios și îi spune să plece din oraș altfel o va trimite el cu forța.
După ce Demir pleacă de la ea, Umit află că Fikret vrea să plece în Germania. Se ceartă cu el și insistă să nu plece înainte de a-i spune lui Demir că ea s-a îndrăgostit de el și în timp ce încearcă să îl oprească, cade pe scări și se lovește grav la cap.
Fikret crede că a murit și că vina va pica pe el. Se duce după Mujgan și o convinge să plece chiar atunci din oraș fără să îi zică lui Fekeli pentru că el ar insista să rămână, dar îi ascunde ce s-a întâmplat cu Umit. Mujgan îi lasă lui Fekeli o scrisoare în care îi spune cât regretă că pleacă fără să își ia rămas bun și că după ce se vor stabili în Germania, îl vor vizita.

Sermin și Fusun o găsesc pe Umit inconștientă și o duc la spital.
Servitoarea lui Umit care văzuse că Demir a mers la ea furios, crede că el a împins-o pe scări și îl denunță.
Chiar când Demir vrea să îi spună lui Zuleyha despre relația lui cu Umit înainte de a afla de la altcineva, este arestat.

Sevda merge la spital când află că fiica ei este în comă. Şermin și Fusun o văd plângând devastată pentru Umit dar încă nu spun nimănui. Fekeli îi este alături lui Sevda și el o convinge să plece acasă, ca să nu trezească suspiciuni.

Mujgan și Fikret se cazează la un hotel din Mersin până când vor face pașaportul lui Kerem Ali.
Acolo, Mujgan află din ziar ce s-a întâmplat cu Umit. Îl sună pe Bahtiar iar el îi spune că bănuiește că Fikret a împins-o pe scări.
Când Fikret se întoarce la hotel, află că Mujgan s-a întors în Cukurova după ce a sunat la spital.
La finalul episodului, Umit se trezește și urmează să spună cine a împins-o pe scări.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.