Domnul Greșeală (Mr Wrong) episoadele 22-23-24 rezumat

1,383

Serdar și Yesim au aflat de incidentul de la restaurant și au mers împreună acasă la Ozgur.
Serdar a fost foarte deranjat când a văzut-o pe Ezgi acasă la Ozgur, dar s-a mai liniștit când Ozgur i-a spus că el și Ezgi sunt vecini și doar prieteni buni, nimic mai mult.
Deniz își dă seama că Ezgi are sentimente față de Ozgur și se sfătuiește împreună cu Cansu cum să o facă să renunțe la el și să o ajute să rămână împreună cu Serdar.

Dimineața Ozgur și Ezgi se întâlnesc în terasă, fiecare având în mână o cafea pentru celălalt. El o întreabă de ce l-a mințit că a fost la cină cu Serdar iar ea îi spune că înainte de a-i răspunde trebuie să fie sigură de ceva.
Discuția lor este întreruptă fiindcă se aude soneria la ambele uși deodată. De o parte era mama lui Ezgi iar de cealaltă parte erau mama lui Ozgur și Fitnat.
Ozgur și Ezgi panicați, se întâlnesc pe ascuns în terasă și se înțeleg ca el să meargă la serviciu iar ea să rămână liberă în acea zi pentru a fi tot timpul cu mama ei.
Mamele lor nu trebuiau să rămână singure acasă fiindcă ar fi putut afla că ei sunt vecini și că ea lucrează la restaurantul lui.

Mama lui Ezgi îi spune că trebuie să rezolve o problemă în oraș și merge la spital să vorbească cu Ozgur. Ea vrea să îl convingă să se despartă de Ezgi.
Între timp Serdar a trimis la restaurant pentru Ezgi câteva buchete de flori. Scopul lui era să îl enerveze pe Ozgur. Ezgi a prins momentul că mama ei era plecată și a mers la restaurant. Când au ajuns florile de la Serdar era cu Ozgur la masă. Ezgi își spune că trebuie să clarifice situația dintre ea și Serdar și pleacă la spital pentru a discuta cu el. Ea a ajuns la timp pentru a evita ca mama ei să afle de la Serdar adevărul despre el și Ozgur.
Ezgi a fost nevoită să îi spună mamei sale toată povestea despre ea și Ozgur, inclusiv faptul că era angajată la firma lui. Mama ei nu este de acord să mai rămână o clipă în apropierea lui și vrea să o ducă acasă în Bursa, dar Cansu reușește să o convingă că e spre binele lui Ezgi să rămână în Istanbul fiindcă Serdar este o persoană bună și acum ar fi momentul să se apropie mai mult unul de celălalt. Îi spune că ea vrea să organizeze o petrecere surpriză pentru Ezgi de ziua ei și o să îl invite și pe Serdar.

Tatăl vitreg al lui Ezgi află și el din revistă că Ozgur nu este medic și merge și el în Istanbul.
Părinții lui Ezgi sunt foarte furioși pe Ozgur și merg la restaurantul lui să îi ceară socoteală. El își cere scuze de la ei, îi ia apărarea lui Ezgi și ia toată vina asupra lui, ceea ce o impresionează foarte mult pe Ezgi.
După ce părinții ei pleacă, Ezgi și Ozgur ies împreună în oraș, departe de restaurant și de toate problemele lor, unde petrec o seară romantică și pentru prima dată se sărută.
Ei nu știu că acasă îi așteaptă o mare surpriză. Mamele lor s-au întâlnit și au descoperit că ei sunt vecini.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.