Nehir episoadele 38,39 (rezumat)

7,617

Nazim a aflat că Bahar și Nehir l-au mințit că sunt însărcinate. E supărat pe amândouă și pleacă nedorind să le asculte explicațiile.
Bahar se întoarce la invitații de la petrecere iar Nehir merge după el și îi spune că îi pare rău că l-a mințit și că i-a fost teamă că îl va pierde definitiv când a auzit că Bahar este însărcinată.
Îi zice că va renunța la el dacă îi spune că nu o iubește dar Nazim nu îi dă nici un răspuns.

Dimineața, el se întoarce acasă, își ia niște lucruri și îi zice lui Bahar că o vreme vrea să stea departe de toți.
Îl ia si pe Mert cu el când Nehir nu este acasă apoi când ea îl sună, îi spune că va sta cu el câteva zile dar nu îi zice unde s-au cazat.

Cu ajutorul unui prieten, Zerrin află unde s-au dus dar Azra o urmărește și îi înlocuiește biletul pe care este scrisă adresa hotelului, cu un bilet pe care a scris adresa unui depozit.
Nehir merge la depozitul acela iar Azra o închide acolo apoi îi dă adresa corectă lui Bahar însă nu îi spune ce a făcut.
Bahar merge la Nazim să îl convingă să se întoarcă acasă dar el îi zice că are nevoie de timp de gândire.

După câteva ore, Zerrin îl sună pe Nazim și îi spune că Nehir a dispărut de când a plecat să îl caute. Nazim se întoarce ca să o caute.
Azra îi spune lui Bahar că a închis-o în depozit.
Zerrin apelează la amicul ei să o găsească după semnalul telefonului.
Între timp s-a făcut noapte și în depozit izbucnește un incendiu de la lampa pe care a aprins-o Nehir.
Mama lui Halit apare în oraș și vrea să îl căsătorească cu Zahra. Cum ea nu are familia în țară, o cere de la Ibrahim și de la Tarik.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.