Biografia actorului Muharrem Turkseven (Mahmut din serialul Melek)

1,447

Muharrem Türkseven s-a născut în orașul Çanakkale pe 26 mai 1989. Tatăl lui este polițist iar mama lui este casnică.
La insistențele familiei s-a înscris la Facultatea de Litere, Departamentul Istoria Artei dar în anul al doilea a abandonat studiile pentru a-și urma propriul vis, acela de a fi actor. A spus familiei că merge la un grătar cu prietenii și a plecat în Istanbul pentru a susține examenul de admitere la Centrul de Arta Mujdat Gezen. A fost unul dintre cei 14 admiși din 200 de candidați. Patru ani mai târziu a absolvit Departamentul de Teatru.

Talentatul actor spune despre el că este un om optimist căruia îi place să râdă și să facă oamenii să râdă. Cu siguranță a rămas în memoria publicului român cu personajul Nazif pe care l-a jucat în serialul “Mireasa din Istanbul”.

A jucat în multe piese de teatru, în filme și seriale TV. De asemenea, a găzduit lansările și diversele evenimente ale multor companii globale corporative.

Filmografie
Büyük Macera: Hazine Peşinde (2023)
Ömer (2023)
Mahkum (2021)
İkimizin Sırrı (2021)
Benim Adim Melek (2019)
İstanbullu Gelin (2017)
Sungurlar (2014)
Yapışık Kardeşler (2014)
Nizama Adanmış Ruhlar (2012)
İnsan Aldandı (2011)
Kurtlar Vadisi Pusu (2008)

Cum ți-ai cunoscut soția? Cum merge căsnicia?
Acea zi a fost o zi de neuitat pentru mine, chiar un punct de cotitură în viața mea. Motivul și speranța mea când am ieșit din casă în acea zi a fost să mă întâlnesc cu fosta mea iubită, dar mi-am cunoscut soția. Adică, va fi tragicomic, dar mi-am găsit soția în timp ce îmi căutam fosta iubită.
Cât despre întrebarea cum decurge căsnicia, familia mea este pe primul loc pentru mine, mai presus de orice. M-am căsătorit la 25 de ani. Am devenit tată la 26 de ani . Înainte să mă căsătoresc am avut o viață boemă, neglijentă, dezordonată și iresponsabilă. Când compar viața aceea cu viața de după căsătorie, îmi dau seama ce lucru minunat este căsătoria. Știi, se spune că căsătoria este o binecuvântare, pace, ordine, exact asta este…Sunt recunoscător în fiecare zi pentru existența soției și fiicei mele. (extras din interviu)

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.