Biografia actriței Lizge Cömert (Susen din Totul pentru familia mea)

372

Lizge Cömert s-a născut pe 16 august 1999 în İzmir. 
A studiat actoria la Centrul de Arte Müjdat Gezen și în prezent este studentă în anul trei la Facultatea de Arhitectură.

Frumoasa actriță a debutat cu rolul personajului Susen în serialul “Totul pentru familia mea”.

Extrase din interviuri:
De ce crezi că serialul este atât de popular și urmărit cu interes?
Suntem o echipă căreia îi place să lucreze și, mai presus de toate, să fie împreună. Toți dăm ce avem mai bun în fața sau în spatele camerei. Suntem într-o stare de solidaritate și unitate și cred că această situație se reflectă pe ecran.

Ce ai vrea să ne spui despre familia ta și despre copilăria ta?
Avem o relație tată-fiică foarte distractivă cu tatăl meu; și cu mama mă înțeleg bine dar ea este mai strictă. Am o soră mai mică cu șase ani, învață la liceul francez și din copilărie cea mai importantă regulă pentru amândouă a fost să facem sport; mama ne ducea zilnic la sala de sport. Am făcut fitness, gimnastică, am jucat baschet și tenis. Mâncărurile noastre sunt pregătite sănătos și sunt în general fără gluten. Desertul, cafeaua, ceaiul le consumăm rareori. Dar mama a făcut acest lucru nu prin presiune, ci prin încurajare.
Familia mea m-a îndreptat și m-a încurajat spre orice îmi doream, singurul lucru care mi-a fost impus a fost pianul. Am luat lecții patru ani.

Ne poți spune puțin despre personalitatea ta?
Trei cuvinte care să mă descrie ar fi muncitoare, distractivă și de încredere. Uneori mă găsesc norocoasă și alteori ghinionistă, dar de obicei sunt norocoasă. Sunt idealistă și îmi urmez idealurile. Cei din afară pot spune că sunt distantă, dar când ajung să mă cunoască, spun că sunt deschisă și sinceră.

Ai ceva în comun cu personajul tău, Susen?
Sentimentalismul este o trăsătură comună a noastră. Süsen este o fată mai introvertită, în propria ei lume și, pentru că are o sete de dragoste în viața ei, atunci când iubește pe cineva, arată acest lucru prin gesturi.
Eu, în schimb, am crescut într-o familie iubitoare și sunt mai precaută.

Ne poți împărtăși un secret despre care nimeni nu știe?
Uneori îmi plac melodiile incredibil de proaste pe care nimeni nu le va aprecia vreodată (râde). Gusturile mele pentru muzică sunt foarte diferite, ascult toate genurile. În playlist-ul meu, după Frederic Chopin poate apărea o melodie de Müslüm Gürses.

“Piesa pe care îmi place să o port cel mai mult sunt probabil cizmele. Desigur, nu pot să renunț nici la ochelarii mei de soare.”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.