Biografia actriței Nazli Bulum (Nil – serialul Infidelul)

247

Actrița turcă Nazli Bulum, născută la data de 23 decembrie 1992 în Istanbul, a visat să devină actriță încă din copilărie.
În timp ce studia la Liceul de Arte Frumoase, a apărut pentru prima dată pe scenă cu Cüneyt Türel și Mine Tugay în piesa Karatavuk. Și-a continuat studiile la Departamentul de Teatru al Universității Kadir Has. În primul an de studii a apărut pentru prima dată în fața camerei de filmat în serialul Çıplak Gerçek.
A jucat în piesa Köprüden Görünüş alături de Bulent Inal și Asli Ilmaz iar din 2018 joacă alături de Haluk Bilginer în piesa Regele Lear pe scena teatrului Oyun Atolyesi.
Actrița a apărut și în Bartu Ben și Yarım Kalan Aşklar, seriale difuzate pe platforme digitale și în mai multe scurtmetraje dar Infidelul este serialul care a făcut-o cunoscută și punctul de cotitură al carierei sale.

Din prima zi în care a citit scenariul și-a dorit să o joace pe Nil: „Serialul mi-a schimbat locul în profesia mea. Participarea la un proiect care este filmat în fiecare săptămână este foarte stimulativă și provocatoare uneori. Nu am mai jucat niciodată atât de mult în fața camerei, așa că sunt foarte fericită. Primesc răspunsuri foarte bune. Nu experimentez nimic negativ. Publicul nostru îmbrățișează și apreciază munca noastră.”

Nazli scrie și piese de teatru. Ea vrea să se concentreze pe teatru cu care are o strânsă legătură dar și să ia mai multe roluri în filme.

Cansu Dere, alături de care joacă în Infidelul este una dintre actrițele ei favorite. „Nu am mai lucrat niciodată cu o vedetă atât de emblematică și stabilă precum Cansu. Am o mare admirație pentru disciplina și relația ei cu actoria, precum și pentru energia ei în jocul actoricesc. Nici pe Caner nu-l cunoșteam, dar din moment ce făcea și teatru, aveam o previziune asupra stilului lui de lucru. Mă simt foarte norocoasă să lucrez alături de ei. Simt asta pentru întreaga distribuție. Să joc alături de Taro (Emir Tekin) este una dintre cele mai mari șanse ale mele.”

Filmografie
Seriale
2020/2022 – Sadakatsiz
2021- Hilal, Feza and Other Planets
2021 – The Four Walls
2021 – Birlikte Ölecegiz
2021 – The List of Those Who Love Me
2021 – Sen Ben Lenin
2020 – Yarım Kalan Aşklar
2018 – Bartu Ben
2016/2017 – Umuda Kelepçe Vurulmaz
2012 – Çıplak Gerçek

Filme
2021 – Cemre & Eda
2021 – I’ll Leave You Two Alone
2020 – Penny Bank
2020 – Büyük İstanbul Depresyonu
2019 – Gunlerin Ardından
2017 – Ground Level
2017 – IIKar
2017 – Kaygı
2015 – Balık Havuzu
2015 – Gri bölge
2015 – Child’s Play
2013 – Mavi Dalga

Piese de teatru
2021 – Berlin Zamani
2018/2022 – Kral Lear
2017 – Zakir
2015 – Köprüden Görünüş

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.