Inimă rănită Episoadele 52,53,54 (rezumat) Ferit și Ayse se mută în noua lor casă

2,660

Azade este disperată când vede că i-a dispărut videoclipul și întreabă pe toată lumea de la conac dacă l-a luat careva.
Ferit venise cu Ayse chiar în momentul acela la conac. El îi spune lui Azade că știe ce caută și o întreabă cum a putut să ascundă dovada că Ayse era nevinovată și să permită să intre în închisoare. Azade se scuză că atunci era supărată pe Ayse dar voia să predea poliției videoclipul.
Mai târziu Azade este căutată de poliție și este dusă la secție fiindcă a ascuns dovada.
Sinan este foarte supărat pe Ferit fiindcă a denunțat-o pe mama lor dar Ferit îi spune că Azade trebuie să plătească pentru greșeala ei.
Betul o amenință pe Hande că dacă va încerca să îi distrugă căsnicia și să îi ia soțul atunci se va răzbuna pe ea.

Yaman încearcă să îi câștige încrederea lui Sinan. Se preface că îi pare rău pentru Azade. Cei doi merg la un local și beau împreună. Yaman îl instigă împotriva lui Adnan.
Când se întoarce la conac, Sinan se ceartă cu Adnan spunând-ui că e o persoană egoistă care se gândește doar la el și de Azade nu i-a păsat niciodată.

Ferit cumpără o casă și se mută cu Ayse acolo.

Ferit merge la Azade în vizită și îi spune că renunță la moștenire și la acțiunile sale de la companie și îi dă o geantă care conținea toate documentele și cardurile lui. Îi spune că vrea să înceapă de la zero alături de soția și copilul lor.

Hande își spune că se va căsători cu Yaman și vor fi stăpâni în conacul Sancakzade.

Ayse își retrage plângerea iar Azade este eliberată.

Tipul care o urmărește pe Ayse (Mirat) îl sună pe Ferit și îl întreabă dacă vinde cafeneaua. Ferit nu este hotărât, dar Ayse îl convinge că ar fi mai bine pentru ei să o vândă.

Betul află că Yaman este copilul lui Adnan dar nu spune nimic nimănui.

Ferit încearcă să afle cine a dat ordin ca Baha să fie împușcat. Hande își dă seama că Ferit ar putea afla că Huseyin este vinovat și merge la secția de poliție și își denunță tatăl dar cere ca ea să fie martor anonim.
Huseyin Varoglu este reținut de poliție.

Ferit își vinde cafeneaua lui Mirza.
Mirza îi propune lui Ayse să conducă ea cafeneaua. Ferit refuză ca ea să mai lucreze dar Ayse îi spune că se mai gândește.
Ayse merge la spital la control împreună cu Ferit.
În același timp, Mirza se află în spital iar un bărbat îi dă analizele de sânge ale lui Ayse. Mai târziu, Mirza sună pe cineva la telefon și îi spune că totul este așa cum au dorit, singura problemă fiind că Ayse este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.