Căsătorie cu bucluc episoadele 68,69,70,71 (rezumat)

2,961

Văzând surpriza pe care Ceyda a pregătit-o pentru Kerem, Ayse crede că soțul ei a pregătit-o pentru ea și că îi va mărturisi dragostea și îl îmbrățișează fericită. 
Când realizează adevărul, amândoi evită subiectul. 

Samet și Hulya sunt foarte fericiți când află că vor avea o fetiță.
Yelda merge la companie și spune că a doua zi este ziua de naștere a lui Muhsin și a decis să organizeze o petrecere surpriză. Le dă lui Kerem și lui Ayșe sarcina de a-l scoate pe Muhsin din casă până vor face pregătirile. 
La petrecerea lui Muhsin, el le dăruiește lui Ayse și lui Hulya câte 10% din acțiunile companiei.

Ayşe îi povestește lui Gonca despre neînțelegerea cu lebăda și ea o încurajează să vorbească cu Kerem.
Kerem recunoaște că el este băiatul care a sărutat-o în copilărie dar îi spune că pentru el nu a avut o semnificație mare ca pentru ea și propune să facă amândoi o înțelegere, că nu vor mai amesteca sentimentele în căsătoria lor de conveniență.
Ayşe se enervează pe el și își sună managerul și acceptă să joace într-o reclamă în care va trebui să își sărute partenerul.

Ayse pleacă acasă la familia ei după ce se ceartă cu Kerem. El merge după ea sub pretextul că vrea să invite familia la petrecerea lui Muhsin.
Erkut suferă din dragoste și este tare supărat iar Riza propune să meargă la un bar. Kerem și Volkan li se alătură.
Volkan îi arată lui Erkut o poză cu fostul iubit al lui Feyza și îl sfătuiește să adopte un look asemănător.
Când pleacă de acolo, Kerem și Volkan merg la un club pe care obișnuiau să îl frecventeze. Volkan petrece noaptea cu tânăra pe care o întâlnește la club dar dimineața regretă că a înșelat-o pe Gonca.
Kerem dansează cu o tipă dar apoi pleacă și rămâne toată noaptea în mașină în fața casei lui Ayse.

Ayse împreună cu echipa de filmări fac repetiții acasă la ea. Samet îl anunță pe fratele său că Ayse se va săruta cu partenerul ei. Kerem merge imediat acasă și îi întrerupe.
Următoarea zi, când au loc filmările, Kerem merge pe platou și îl înlocuiește pe actor și o sărută el.

Ceyda se înfurie când află că surpriza cu lebede pe care a pregătit-o pentru Kerem, l-a apropiat mai mult de Ayse și  îi spune lui Yelda că mariajul lor este fals.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.