Doctorul Minune episodul 31 (rezumat)

0 4,321

Beliz a chemat-o pe Ferda, fiica lui Adil din America pentru a-și da acordul pentru operația lui Adil. Ferda, care este medic, refuză fiindcă oricum Adil nu a vrut să se opereze și s-a întors doar pentru a-și lua rămas bun de la el. Soția lui Adil l-a părăsit când Ferda era mică și au plecat în America. Ferda este foarte supărată pe el pentru că nu a căutat-o niciodată și pentru că l-a crescut pe Ali și pe ea nu.
Ali îi vorbește despre Adil și despre cât de mult bine a făcut el, dar nici el, nici Beliz nu reușesc să o convingă să își dea acordul.
Ferda vrea să se întoarcă în America cu primul avion, care va fi următoarea zi iar până atunci rămâne în spital.

Până când o vor convinge pe Ferda, medicii trebuie să se ocupe și de alți pacienți însă Ali este preocupat doar de Adil. Tanju se înfurie foarte tare pe el, mai ales că încă îl învinuiește pentru moartea lui Kivilcim.
Ferman se străduiește să îl învețe pe Ali să fie mai puternic și să facă față necazurilor fără să facă crize.

La spital ajunge un pacient, un copil care are nevoie de transplant de rinichi. Mama lui va fi donatoarea. Ferman, Tanju și toți rezidenții participă la operațiile lor.
Când amândoi se află pe masa de operație, după ce iau rinichiul de la mamă, celălalt rinichi al ei cedează. Dacă copilul nu va primi rinichiul, nu va supraviețui.
Acum Tanju este în aceeași situație ca Ali, când a trebuit să decidă dacă să o salveze pe Kivilcim sau pe copilul ei.
La fel ca și Ali, decide să salveze copilul. Cu toate acestea, nu îl poate ierta, fiind încă îndurerat pentru că și-a pierdut cea mai bună prietenă.

Beliz vrea să o dea spre adopție pe sora ei. Ali refuză să îi lase pe asistenții sociali să o ia.
Când Ferman află ce a făcut Beliz, le spune asistenților că fata este bolnavă și că nu pot să o scoată din spital, ca să mai câștige timp. După aceea îi zice lui Beliz că dacă o dă spre adopție, el nu o va mai putea privi. Cu toate acestea Beliz nu se răzgândește. Următoarea zi, asistenții merg din nou după ea. Ali se pune în fața mașinii lor ca să îi împiedice dar până la urmă înțelege că nu are de ales și îi lasă să o ia, după ce se asigură că o va putea vizita.

Ferda își ia rămas bun de la Adil și vrea să plece. Ali strânge o parte din personalul spitalului în fața ușii și o oprește din drum și o convinge să aprobe operația. Ferda acceptă cu condiția să îi permită să participe și ea.
Ferman, Tanju și ea, împreună cu rezidenții se împart în echipe și îndepărtează cu succes toată tumoarea, într-o operație care durează peste 20 de ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.