Dragostea in alb si negru episoadele 79,80,81 (rezumat)

4,353

Ferhat găsește scrisoarea lui Vildan înainte ca Asli să o vadă.
Asli este bulversată fiindcă a primit un plic cu fotografii cu Julide și Namik sărutându-se.
Julide este cea care a învățat-o pe Vildan să plece la hotel ca să îi câștige atenția lui Ferhat și o încurajează să îl despartă de Asli.
Asli îi vorbește aspru lui Julide și îi spune să fie mai distantă față de unele persoane din familie. Julide își dă seama că a aflat ceva despre ea și caută în camera ei și găsește fotografiile. Ea crede că Idil i le-a trimis însă Hulya, servitoarea le-a trimis.

Asli își dă seama că a greșit când a primit-o pe Julide în casa și în viața ei fără să știe nimic despre ea. Vrea să îi găsească pe amicii ei ca să îi întrebe despre ea și merge împreună cu Ferhat la un bar pe care ea îl frecventează. În timp ce îl așteaptă pe barmanul care o cunoaște, Asli și Ferhat se distrează puțin, flirtând și dansând și simțindu-se ca un cuplu normal.
Deși nu reușesc să afle nimic de la barman, mai târziu Asli îl confruntă pe Namik în legătură cu relația lui cu Julide iar Namik îi spune despre trecutul ei. Julide îi spune apoi că a avut nevoie de bani pentru tratamentul mamei ei.
Crezând că Idil i-a zis lui Asli, Julide o confruntă din nou. În timp ce se ceartă cu ea și o împinge, Idil cade, se lovește la cap și moare. Idil era într-o conversație cu Cuneyt la telefon iar Cuneyt a auzit totul. El o ajută pe Julide să scape de Idil și o învață să îi trimită lui Namik o scrisoare pentru a-l face să creadă că Idil l-a părăsit.

Vildan îl sună mereu pe Ferhat și îi trimite mesaje. Fiindcă Ferhat o ignoră, ea se întoarce acasă dar nu îl întâlnește fiindcă este plecat în oraș cu Asli. Se pare că obsesia ei va deveni periculoasă. Când ei sunt plecați, intră în dormitorul lor și folosește parfumul și rujul lui Asli. Yeter o găsește acolo, și o scoate afară.
Ferhat și-a dat seama că atunci când Vildan i-a lăsat scrisoarea, intenția ei era să o citească Asli și să afle că Ozge este fiica lui. De aceea, îi spune să rămână la hotel și să nu facă ceva care să îi rănească pe soția și copilul lui.
Pe de altă parte, Ferhat îi spune lui Asli insistent să nu o viziteze pe Vildan.
După discuția cu Julide, Asli se îngrijorează pentru ea fiindcă nu s-a întors acasă și merge la Vildan ca să o întrebe dacă știe unde este. Când pleacă, își uită eșarfa în camera ei de hotel.
Mai târziu Cuneyt merge la Vildan și o amenință pentru bani.
Seara, Ozge îl sună pe Ferhat și îi spune că Vildan nu se trezește. Ferhat și Asli merg imediat la ea, află că a încercat să se sinucidă și o duc la spital. Ferhat vede eșarfa lui Asli și își dă seama că a fost la ea. Foarte supărat, îi spune lui Asli că Vildan a vrut să se sinucidă din cauza ei. Șocată, Asli îi cere explicații iar atunci Ferhat îi spune că Ozge este fiica lui.

Yigit l-a răpit pe Serkan, nepotul tipului care l-a ucis pe tatăl lui. Vrea să afle de la el dacă Namik l-a angajat. După o serie de evenimente, Ferhat îl eliberează pe Serkan. Yigit îi ascunde adevăratul motiv pentru care l-a răpit.
Yigit i-a zis lui Serkan că Namik l-a ucis pe bunicul lui iar Serkan îi transmite lui Yusuf, tatăl său. Yusuf știa că tatăl său a fost ucis din răzbunare dar nu a știut că Namik a fost în spatele acestui lucru.
La finalul episodului, Yusuf îi trimite un mesaj lui Yigit în care îi spune că îi va zice tot adevărul. Întâmplător, Ferhat citește acel mesaj și merge să vorbească cu Yusuf, fără să știe Yigit.
Namik află că Yusuf se întâlnește cu Yigit să îi spună totul și trimite un tip să îi ucidă pe amândoi, neștiind că de fapt Ferhat se va întâlni cu Yusuf.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.