Doctorul Minune episodul 69 (rezumat) Ali o cere în căsătorie pe Nazli

7,008

Muhsin este noul șef al departamentului de chirurgie și face schimbări încă din prima zi. Pe Ali îl face șeful rezidenților iar pe Nazli o trimite la urgențe și nu vrea ca ei să se întâlnească în timpul orelor de lucru, ca să se poată concentra mai bine.

Este ziua de naștere a lui Nazli și toți se prefac că au uitat dar îi pregătesc o petrecere surpriză.
Ali îi spune lui Ferman că vrea să o ceară în căsătorie. Ferman îl ajută cu sfaturi.
Tanju și Ferman îi fac curte lui Beliz. Urmând sfaturile lui Vuslat, Beliz le dă speranțe la amândoi dar în cele din urmă îi spune lui Ferman că nu este interesată de Tanju și a vrut doar să îl facă gelos pe el.

Situația financiară a spitalului se îmbunătățește.
După ce au aflat că Doruk trăiește cu un glonț în cap, toți încearcă să îl convingă să se opereze.

Un băiat cu inteligență de geniu ajunge la spital. Până de curând avea retard mintal dar din cauza unei tumori, acum creierul lui este ca un computer.
Băiatul și mama lui refuză operația fiindcă nu vor să se întoarcă la starea dinainte dar Ali vorbește cu amândoi și îi convinge.
Gulin îl ajută pe Ali care nu poate să facă față îndatoririlor multiple pe care le are ca rezident șef dar când Muhsin află, îi cere să nu îl mai ajute. Gulin își face griji că Muhsin o va concedia fiindcă mereu o evită și niciodată nu o privește când vorbește cu ea. Îl întreabă deschis ce i-a greșit iar atunci își dă seama că de fapt el o place. De atunci, și ea începe să îl evite.

Selvi observă că Muhsin îl presează prea mult pe Ali și vorbește cu Ferman și cu Nazli. Le spune că Adil a făcut pregătirile necesare pentru ca Ali să dea mai devreme examenul pentru obținerea titlului de medic specialist fiindcă este suficient de pregătit.
Ferman vorbește cu consiliul de administrație și îl anunță pe Ali că următoarea zi va avea examenul.
Ali o cere în căsătorie pe Nazli la petrecere iar ea acceptă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.