Doctorul minune episodul 7 (rezumat)

0 2,322

Ali s-a îndrăgostit de Nazli și vorbește cu Adil despre această situație nouă pentru el. Adil îi dă niște sfaturi apoi Ali vrea să îi spună lui Nazli însă de câte ori încearcă să vorbească cu ea despre asta, începe să sughițe.
Aceyla l-a sărutat pe Demir dar el îi spune că o iubește pe Nazli. Ca să îi distrugă orice șansă de a fi cu ea, Aceyla îi spune lui Nazli că s-au sărutat. Nazli se bucură pentru ei.

Adil încearcă să acopere greșeala făcută de Nazli, care a cauzat moartea unei paciente. Tanju observă imediat că sunt nereguli în raportul medical și le spune că este pe urmele lor și va dezvălui a cui greșeală a fost. El speră că Adil a greșit ceva și îl va putea înlătura din funcția de medic șef.
Atunci Adil cere să se facă o anchetă, care va dura câteva luni.

Nazli încearcă să se prefacă că pierderea pacientei nu a afectat-o iar Adil insistă să meargă la psiholog, ca să o ajute să depășească trauma.
Nazli realizează că se teme să se mai ocupe de pacienți iar Ali o ajută să își depășească temerile și să nu renunțe la visul ei de a deveni chirurg.

Kivilcim aduce un pacient, un copil care are nevoie de operație la inimă și a fost refuzat de mai multe spitale fiindcă familia lui nu își permite să plătească operația. Îi spune lui Beliz că îl vor opera gratis pentru a face reclamă spitalului și a adus și un jurnalist de la o revistă pentru a face publică binefacerea.
Ferman acceptă să facă operația dar când îl consultă, află că nu poate să îl salveze și că scopul lui Kivilcim este să îl pună pe el într-o poziție dificilă.
În cele din urmă, Ali îi dă o idee prin care reușește cu succes o operație care nu a mai fost făcută niciodată.

Nazli și Ali au alt pacient, un copil care este cântăreț de operă și trebuie operat la gât dar mama lui este mai preocupată de cariera lui decât de sănătate și refuză categoric operația. Ali insistă asupra operației și se preocupă mult de el când observă că este singuratic, cum a fost și el. Mama copilului se înfurie pe Ali și îi spune toate nemulțumirile ei jurnalistului care abia așteaptă o știre negativă, el fiind furios că Ferman a evitat întreaga zi să îi dea interviul legat de pacientul lui.
Mai târziu, Ali reușește să o convingă să își dea acordul pentru operație apoi el și Nazli îl conving pe Ferman să îi lase pe ei să îl opereze. Ferman doar îi supraveghează și operația este un succes iar mama copilului își cere scuze de la Ali.
După muncă, Ali merge la magazinul de lângă spital, unde va avea loc un jaf.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.