Dragoste si pedeapsa Episoadele 32,33 (rezumat)

1,173

În timpul cinei, Sahnur se comportă foarte rece cu Yasemin și o critică pentru că locuiește singură în Istanbul.

Savaș își amenință mama că dacă nu o va accepta pe Yasemin ca noră va părăsi casa și clanul Baldar. De altfel îi cere să își ceară scuze de la Yasemin. Sahnur înțelege că nu are de ales și promite să își repare greșeala.

Aflată în casa părinților, Cicek nu mai suportă insultele lui Ahmet și se răzvrătește. Ahmet se enervează și o împușcă. Cicek este dusă la spital și este operată. Yasemin află că Cicek este în spital și merge să o viziteze. Cicek îi mulțumește pentru vizită și o lasă să creadă că este cumnata lui Savaș.
După ce se întoarce de la spital, Cicek o aude pe Sahnur reproșând-ui lui Savaș faptul că vrea să divorțeze de ea. Cicek îi ia apărarea lui Savaș și îi spune lui Sahnur că vrea să divorțeze de el fiindcă vrea să fie liberă și să aibă propria viață.
Savaș îi mulțumește mai târziu iar Cicek îi spune că Yasemin este o persoană minunată și acum înțelege de ce o iubește.

Bora încearcă să vorbească cu Nazan dar ea nu îi răspunde la telefon câteva zile la rând. Într-un final ea răspunde și acceptă să se întâlnească cu el. Ea îi spune mamei sale că merge la cumpărături dar Sahnur nu o lasă să plece singură și o însoțește împreună cu Fidan. La un moment dat Nazan reușește să rămână singură câteva minute și îl sună pe Bora. El se preface că este supărat că nu se pot întâlni dar Nazan îi spune că l-a văzut împreună cu Sevgi și crede că doar se joacă cu ea. Bora o convinge că Sevgi este doar colega și prietena lui de mulți ani.
Seara Bora se întâlnește cu Sevgi. Nazan il sună dar fiindcă el nu răspunde, îi lasă un mesaj în care îi spune cât de mult îl iubește.

Savaș află că colegii lui Cicek merg în excursie la Praga și o întreabă de ce nu merge și ea? Cicek este surprinsă și bucuroasă când Sahnur își dă și ea acordul să plece.
După ce pleacă Cicek, în acea seară, Yasemin și mama ei sunt invitate la cină la conacul Baldar. Sahnur le întâmpină zâmbitoare însă cina este întreruptă de focuri de armă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.