Flăcările Destinului Episoadele 22-23-24 (rezumat)

1,693

Din cauza lui Celebi fiindcă a încercat să o intimideze înainte de a intra la comisie, Cemre a fost agitată tot timpul cât a trebuit să răspundă la întrebări. Când a ieșit din cabinet, el o aștepta pe hol. Cemre a vrut să îl evite dar el i-a spus că nu poate trăi fără ea. Ea l-a privit cu dispreț și i-a promis că într-o zi va scăpa de el.
Omer a fost dus la spital și a fost operat pentru a i se scoate glonțul din umăr.
El și Ozan își dau seama că Celebi a pus să fie împușcat.

Cicek și Tomris au pus la cale ca vina să cadă asupra lui Bulent fiindcă voiau să scape de el un timp, până Shimal va reuși să divorțeze de el.
Iskender îl văzuse pe Ali când l-a rănit și după ce se trezește din operatie vrea să îl denunțe. Cicek o sună pe Ruya și o roagă să meargă la spital să îl convingă să spună că Bulent a fost vinovat. Ruya încearcă să vorbească cu Iskender dar el se enervează când o vede și o amenință că se va răzbuna atât pe Ali cât și pe ea și pe prietenii ei. Cicek nu are de ales și merge ea la spital la Iskender și cu greu reușește să îl convingă.
Cemre își găsește de lucru la o cafenea. Patroana a fost de acord să o angajeze în ciuda faptului că a văzut știrea la tv unde Celebi a spus despre Cemre tot felul de lucruri neadevărate.
A doua zi Cemre merge la spital pentru a-și lua raportul medical dar din păcate și de data aceasta Celebi a reușit să facă în așa fel încât să obțină un rezultat negativ iar cu acel raport el reușește să fie tutorele ei. Seara târziu Celebi merge cu ambulanța acasă la Cemre și îi spune că are doar două opțiuni: ori va merge cu el acasă ori va fi internată din nou la o clinică.

Atlas se comportă ciudat de când și-a pierdut mama iar Tomris sfătuită de un psiholog îl duce la mormântul mamei lui. Ali o aude pe Tomris discutând cu Cicek despre asta și o urmărește pe Tomris când pleacă cu Atlas de acasă. El rămâne șocat când vede că duce copilul la mormântul lui Cicek și se întoarce acasă la Tomris. O găsește pe Cicek afară pe o bancă privind desenul lui Atlas. Cicek încearcă să își pună masca când îl vede dar el nu o lasă. Ea încearcă să se acopere cu vălul dar Ali îi spune că a văzut copilul la mormântul lui Cicek și o roagă să își descopere fața. Plângând, Cicek își dă jos vălul și îl lasă să îi privească fața. Ali o recunoaște.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.