Hercai episodul 28 (rezumat)

12,389

Familia Aslanbey merge la conacul Sadoglu crezând că ei au o legătură cu dispariția lui Elif. Chiar atunci Elif și Azat intră pe poartă și anunță că s-au căsătorit. În ciuda insistențelor familiei, Elif refuză să se întoarcă acasă. Îi spune lui Miran că îl iubește pe Azat și că el ar trebui să o înțeleagă cel mai bine. Atunci, Miran o ia pe Azize si se întorc acasă.
Azize îl învinuiește pe Miran spunându-i că s-a ajuns aici pentru că a renunțat la răzbunare pentru Reyyan și i-a dat curaj lui Elif să se revolte împotriva ei.
Nasuh se bucură că au învins-o pe Azize la jocul ei și anunță o nuntă mare la care vor invita tot orașul.
Azat îi spune că el nu s-a căsătorit cu Elif pentru a se răzbuna pe familia Aslanbey și că nu va permite nimănui să o supere ci toți trebuie să o respecte pentru că e soția lui.
Cei doi s-au căsătorit ca să pună capăt dușmăniei dintre familii dar Miran si Azize nu știu asta.

Azize încearcă să îl influențeze pe Miran ca să meargă după Elif dar Reyyan îl convinge că Azat nu îi va face rău și că Elif îl iubește și nu se va despărți de el.
Atunci Azize își adună oamenii și vrea să meargă cu ei la conacul Sadoglu. Miran îi oprește și merge singur după Elif pentru că nu vrea ca cineva nevinovat din familia lui Reyyan să fie rănit.
Sukran o anunță pe Reyyan și o trimite după Miran fiindcă se îngrijorează pentru el iar Azize îi urmează.
Azat nu îi lasă să o ia pe Elif iar el și Miran se amenință cu armele. Elif intervine între ei și îi spune lui Azize că se întoarce acasă și nu îi va ieși niciodată din cuvânt, cu condiția să renunțe la răzbunare. Atunci Azat își dă seama că ea îl iubește atât de mult încât renunță la orice ca să îl salveze. Azize le povestește într-un mod tulburător lui Elif și celor din familia Sadoglu cum i-a găsit pe părinții lui Miran când au fost uciși și de ce nu poate să renunțe la răzbunare. După aceea pleacă și o lasă acolo doar fiindcă și-a dat seama că nu au o căsnicie reală și că Azat nu i-ar face rău. După ce a auzit din nou povestea despre părinții lui, Miran abia se abține să nu îl împuște pe Hazar. Reyyan reușește să îl calmeze și propune să meargă împreună la secția de poliție pentru a afla dacă au informații despre cazul părinților lui dar li se spune că toate dosarele cazurilor vechi au fost distruse într-un incendiu.

Când Azize se întoarce de la Sadoglu, Sukran îi spune că sfârșitul ei va fi pe măsura faptelor ei rele. Azize merge în camera ei și plânge zicând că ea nu este rea și nu vrea să ucidă pe nimeni, doar vrea să îi facă să sufere pe cei care au rănit-o și că atunci când vor afla cât a suferit ea, îi vor da dreptate. Vorbește despre pierderea a patru copii, nu trei cum spunea în episoadele anterioare și de pierderea părinților și despărțirea de persoanele dragi și de iubitul ei. Are cicatrici mari pe spate în urma unui incendiu și e posibil ca ea să fie Ayşe, iubita lui Nasuh din tinerețe, pe care el crede că a pierdut-o în incendiul de la fermă.

După ce a văzut că Azize nu renunță la răzbunare pentru Elif, Handan realizează că l-a pus pe Azat în primejdie căsătorindu-l cu ea și vrea să-i divorțeze.
Azat și Elif merg la fermă, departe de familie, să decidă ce vor face. Azat nu vrea să o rănească pe Elif și e dispus să continue căsătoria dacă ea vrea. Fiindcă Elif îi spune că are nevoie de timp să se gândească, Azat o cheamă pe Reyyan să discute cu ea și să o ajute să ia o decizie iar Miran o însoțește pe Reyyan.
Între timp, Azize află că Nasuh vrea să facă nunta la fermă și neștiind că ei sunt acolo, trimite pe cineva să incendieze casa.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.