Hercai episodul 48 (rezumat)

10,973

Fusun îi spune lui Miran că este fiul lui Hazar și că ea i-a trimis biletele și l-a ajutat să afle despre trecutul lui Dilsah și să-și găsească bunica. Miran refuză să creadă și îi cere lui Azize să nege iar când vede că ea nu zice că nu este adevărat, pleacă devastat cu Reyyan spunându-le că au înnebunit cu toții.
Nasuh este cel care a căutat-o pe Fusun atunci când a aflat că este posibil ca Miran să fie fiul lui Hazar și el a adus-o.
Fusun o scoate afară din casă pe Azize acuzând-o că i-a furat moștenirea.
Hazar o întreabă disperat de ce i-a luat copilul apoi o ia pe Sukran și o duce acasă la ei. Azize pleacă cu Esma și cu Mehmet dar Sultan și Aslan rămân în conac împreună cu Fusun, ca nora și moștenitorul familiei Aslanbey. Fusun o cheamă și pe Gonul dar ea refuză să rămână cu ei.

Fusun îi cere lui Firat să transfere averea familiei pe numele lui Aslan și al lui Gonul însă el refuză. Gonul îl susține.
Firat merge apoi la Esma s-o întrebe dacă știa că Miran este fiul lui Hazar iar când află că a știut, îi spune că nu mai este fiul ei.
Fusun o amenință pe Esma ca să-l convingă pe Firat să-i dea averea, altfel îi va spune fiului ei secretul din trecut cu care Azize o are la mână.

Cihan nu crede că Miran este fiul lui Hazar și se teme că acesta este un alt plan de-al lui Azize. Le spune lui Hazar și lui Nasuh că el nu-i va permite lui Miran să intre în casa lor ca membru al familiei.
Miran îl sună pe Hazar și îl cheamă să își încheie socotelile la mormântul părinților lui. Îi reproșează că dacă ar fi iubit-o cu adevărat pe Dilsah, ar fi fugit din armată ca să meargă la ea când a văzut că nu-i mai trimite scrisori și nu ar fi crezut că l-a părăsit pentru Mehmet, fără să audă asta din gura ei. Îi spune că nu înseamnă nimic pentru el ci este criminalul părinților lui și îl va face să plătească. Atunci Hazar îi zice că Mehmet a împușcat-o pe Dilsah apoi s-a sinucis. Miran merge s-o întrebe pe Azize dacă este adevărat și când ea îi confirmă asta, este și mai devastat.
Miran nu poate să accepte ușor că este un Sadoglu și că întreaga lui viață a fost o minciună. Reyyan este alături de el și împreună merg la cabana lor, unde vor rămâne să locuiască.
Azize vrea să-l ucidă pe Hazar dar se răzgândește când realizează că Miran nu-l acceptă fiindcă se gândește că încă mai are o șansă să-l convingă să-l ucidă el.

Între timp Aslan găsește pașaportul lui Reyyan și plănuiește să plece din țară cu ea.
A doua zi, Zehra aranjează o întâlnire între Miran și Hazar fără să știe cei doi, ca să îi ajute să discute. Reyyan rămâne singură la cabană și Aslan o răpește. Pe drum, ea reușește să îl sune pe Miran iar el pleacă să o caute împreună cu Hazar.
Înainte de a pleca, Aslan a trimis o scrisoare la conacul Sadoglu în care le-a spus cine este Azize și că Harun este omul lui. Scrisoarea ajunge în mâinile lui Harun iar acesta îl anunță pe Mahfuz, care pleacă și el în căutarea lor.
În scurt timp Miran și Hazar îi găsesc pe cei doi. Aslan vrea să-l împuște pe Miran iar Hazar se pune în fața lui ca să-l salveze și este rănit el. Mahfuz apare și el și îl împușcă pe Aslan.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 48 de la TV este episodul 44-45 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.