Hercai episodul 49 (rezumat) Azize află că Hazar este fiul ei

11,915

Miran și Reyyan îl duc pe Hazar la spital, amândoi devastați. Hazar îi spune lui Miran că i le încredințează pe Reyyan și pe surorile lui dacă i se va întâmpla ceva.
Mahfuz vrea să-l ducă pe Aslan la spital dar el este furios că l-a trădat și pleacă singur iar pe drum face un accident grav.
O săptămână mai târziu, Hazar a fost externat dar Aslan este în stare critică.
Gonul se gândește că Aslan plătește pentru greșelile lor și îl roagă pe Azat s-o ducă la Reyyan ca să își ceară iertare de la ea pentru tot ce i-a făcut. Cu această ocazie și Azat vorbește cu Miran și îi spune că el înțelege că îi este greu să accepte că este fiul lui Hazar dar de acum ei doi sunt verișori, nu mai sunt dușmani.

Hazar încearcă din nou să discute cu Miran, să îl convingă să accepte că este tatăl lui și să nu îl respingă. Miran îi spune că nu poate să îndrepte faptul că i-a părăsit pe el și pe mama lui, îi mulțumește că i-a salvat viața și îi spune că își va plăti datoria dar nu îl poate ierta.

Nasuh află că Miran și Reyyan încă locuiesc în cabană și vrea să le dea un conac pe care îl promisese lui Azat. Cihan este foarte revoltat și demolează casa aceea.
Harun este fiul lui Fusun. Abia acum ea află că el l-a ajutat pe Aslan și că a devenit ginerele familiei Sadoglu și îi spune să divorțeze.
Harun spune familiei Sadoglu cine este iar când Yaren află că este un Aslanbey, nu mai vrea să divorțeze.

Reyyan și Miran sunt fericiți să afle că așteaptă un copil.
Când Hazar află vestea, merge dimineața devreme la cabană și le lasă pe scări un coș cu alimente care îi plac lui Reyyan și caseta pe care Dilşah s-a înregistrat din greșeală. Miran îl vede și îi spune să plece și să accepte odată că ei nu vor fi niciodată tată și fiu. Hazar îi spune că nu poate să renunțe la el și după discuția lor Miran rămâne foarte mișcat fiindcă el pe o parte ar vrea să îl îmbrățișeze și să îi spună tată, dar pe de altă parte îl învinuiește pentru tot ce a suferit Dilsah și pentru moartea ei.

Zehra află de la Hazar că Mahfuz i-a salvat împușcându-l pe Aslan și se întâlnește cu el și îi spune să nu vorbească cu Reyyan și să plece. Mahfuz acceptă dar Hazar insistă ca Zehra să-i spună lui Reyyan și să-i permită să-l cunoască.
Înainte de a pleca, Mahfuz își ia rămas bun de la Miran și Reyyan, care îi sunt recunoscători că i-a salvat.

Aslan moare iar Azize nu mai are nimic de pierdut și se hotărăște să-l ucidă pe Hazar. Îi spune lui Esma că nu o mai reține lângă ea și să meargă la Firat să îi spună tot adevărul.
Fusun la fel ca și Sultan și Gonul o învinuiește pe Azize pentru pierderea lui Aslan și își promite că îi va distruge și ea familia, la fel cum ea a distrus familia Aslanbey.

Azize îl trimite pe Mahmut să-l ucidă pe Hazar apoi îl cheamă pe Nasuh la locul unde se întâlneau în tinerețe și acolo îi spune că este Ayse și că l-a ucis pe Hazar ca să simtă și el durerea pierderii unui fiu.
Nasuh îi spune că Hazar este fiul lor.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 49 de la TV este episodul 45-46 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.