Hercai episodul 58 (rezumat) Hazar afla ca Azize este mama lui

9,544

Dilsah a înjunghiat-o pe Azize de teamă că i-o va lua pe Azra. Reyyan o acoperă pe Dilsah și împreună cu Azra care este medic, o duc pe Azize la cabană ca să nu afle Miran și îi acordă îngrijiri medicale. Mahfuz îi vine în ajutor din nou. Reyyan este nevoită să îi spună lui Azra că Azize a mințit-o pe Dilsah că Miran a murit și că ea nu i-a permis să iasă din casă. Azra este devastată iar Dilsah o dușmănește și mai mult pe Reyyan pentru asta.

Miran și Azat îi cer socoteală lui Cihan, crezând că el l-a împușcat pe camionagiu. Cihan îi spune lui Miran că Reyyan ascunde ceva de el iar lui Azat îi dă un glonț din arma lui și îi zice să investigheze ce s-a întâmplat de fapt acolo.
Miran bănuia deja că Reyyan ascunde ceva și cu toate că este foarte supărat, nu o întreabă ca să nu o necăjească.
Următoarea zi, Gonul îi spune lui Azat că Yaren și Harun s-au certat în ziua când el a murit și au plecat împreună de la hotel. Fiindcă Yaren a mințit că Harun a plecat singur, ei se gândesc că știe cine l-a ucis. Azat îl bănuiește imediat pe Cihan și când îl întreabă, Cihan îi confirmă că el a făcut-o. Azat vrea să îl predea poliției iar Cihan nu se opune dar în ultima clipă Yaren îi spune că ea l-a împușcat pe Harun. După aceea, în urma investigațiilor, Azat află că alt tip l-a împușcat pe camionagiu și Cihan l-a împușcat pe acela fiindcă a crezut că îl va ucide și pe Hazar.
Miran face și el cercetări și află că Fusun a aranjat accidentul lui și că Firat a știut. Când îi cere socoteală lui Fusun, ea recunoaște dar îi spune că motivul i-l va zice mai târziu.

Fusun o caută pe Azize fiindcă trebuia să i-o aducă pe fiica ei și se pregătește să îl răpească pe Hazar. Imediat ce se pune pe picioare, Azize merge la ea și o oprește. Fiindcă i se face rău acolo, Fusun cheamă medicul ca să o țină în viață, să îi spună cine este fiica ei.
Se pare că Azize nu i-a luat-o pe Azra, ci Fusun a abandonat-o lăsând-o la tatăl ei fiindcă fratele ei a presat-o, amenințând-o cu dezmoștenirea. Când tatăl lui Azra a murit, fata a ajuns la orfelinat iar Azize a luat-o și i-a dat-o lui Dilsah, a avut grijă de ea și i-a asigurat cea mai bună educație. Când Azra merge să o vadă pe Azize acasă la Fusun, Fusun observă pe mâna ei un semn din naștere și își dă seama că este fiica ei însă nu îi spune nici ei, nici lui Azize.
Azize amână să îi zică cine este fiica ei fiindcă vrea să se asigure întâi că Hazar este bine.
Mai târziu, Azize află că Yaren l-a ucis pe Harun și îi spune lui Cihan că nu îi va zice lui Fusun fiindcă este fiul lui Nasuh iar ea vrea să fie din nou Ayse dar în schimb îi cere să îi protejeze pe Miran și pe Hazar.

Reyyan este copleșită încercând să o protejeze pe Dilsah, să o salveze pe Azize, să-i ascundă lui Miran că Azize este bunica lui și că Fusun a otrăvit-o și a aranjat accidentul lui, toate în timp ce se îngrijorează constant pentru viața lui Hazar, a lui Miran și a copilului ei din cauza amenințărilor lui Fusun.
În cele din urmă, Zehra îi spune lui Miran că Dilsah a înjunghiat-o pe Azize și că Reyyan le-a ajutat pe amândouă iar el se supără pe ea că nu i-a spus.
Atunci Reyyan se decide să nu mai ascundă nimic de el. Seara îi invită pe părinții ei, pe Azize și pe Nasuh la cină pentru a dezvălui tot adevărul. Miran și Hazar nu înțeleg cum Azize a convins-o că s-a schimbat și că regretă ce a făcut și vor să o scoată afară din casă. Chiar când Azize vrea să le spună că este mama lui Hazar, apare Fusun și le spune ea. Amândoi sunt extrem de șocați.
Pe lângă toate aceste evenimente dintre familiile Sadoglu și Aslanbey, în episodul acesta precum și în alte episoade anterioare, încep să se înfiripe două povești de dragoste între Azat și Gonul și Firat și Zeynep.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.