Hercai episodul 59 (rezumat)

7,589

Hazar află de la Fusun că Azize este mama lui. Șocat, îi cere explicații lui Nasuh iar Azize îi zice că ea l-a rugat să nu-i spună pentru că a vrut să se schimbe, să fie demnă de el și de Miran ca să o poată ierta. Hazar îi zice că nu merită să o ierte și să stea departe de el și de copiii lui pentru că nu o va accepta ca mamă niciodată. Pe tot parcursul episodului este foarte devastat și refuză să accepte că femeia care i-a făcut atât de mult rău este mama lui.
Miran îl înțelege cel mai bine și îi este alături.

Miran și Reyyan petrec momente frumoase de ziua îndrăgostiților.

Fusun află că Yaren l-a ucis pe Harun și îi dă de înțeles că îl va răzbuna. Yaren se teme de ea și vrea să se sinucidă dar familia ei o salvează. Cihan hotărăște să se mute toți în Istanbul pentru a o proteja.

Azat și Gonul își mărturisesc sentimentele și amândoi sunt devastați pentru că el e decis să plece fiind sigur că familiile lor nu le vor permite niciodată să fie împreună.

De ziua îndrăgostiților Nasuh îi dăruiește un buchet de flori lui Azize și îi face o declarație frumoasă. Ea este foarte necăjită și nu mai are nici o speranță că Hazar o va ierta, de aceea Nasuh îl duce la ea și insistă să o asculte.
Azize îi povestește fiului ei cum a devenit atât de răzbunătoare fiindcă a crezut că a murit în incendiu și că Nasuh a părăsit-o. Hazar o întreabă ce vrea de la el iar ea îi spune că își dorește doar să îi zică mamă. El îi spune că niciodată nu va auzi asta de la el și că nu are nici o scuză pentru tot ce a făcut. Atunci Azize îi cere să o ucidă, ca să se scape amândoi dar Hazar îi lasă pistolul și îi zice să se împuște singură dacă vrea să moară. După aceea el pleacă însă nu ajunge departe când aude un foc de armă.

Yaren primește un telefon de la Fusun și îi spune că îi pare rău că l-a ucis pe fiul ei și că a fost un accident. Fusun îi zice că o așteaptă afară și că o va scăpa ea de mustrările de conștiință. Yaren merge la ea știind că o va ucide fiindcă nu mai suportă remușcările și teama. Fusun o duce la locul unde l-a ucis pe Harun și vrea să o împuște.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.