Hercai episodul 60 (rezumat)

9,524

Hazar crede că Azize s-a împușcat și se întoarce în grabă la ea să o salveze.
Azize nu se împușcase ci a tras cu arma în gol ca să vadă ce va face el. Îi spune că acum a văzut că are o inimă mare și că nu va renunța să încerce să îl facă să o ierte.
Hazar îi zice să nu se mai joace cu mintea și conștiința lui și pleacă foarte supărat.

Fusun vrea să o împuște pe Yaren dar apare Cihan, îi împușcă pe oamenii ei și amenință că o va ucide. Ca să îl salveze pe el, Yaren minte că este însărcinată. Fusun o ia la conacul Aslanbey și dă ordin servitorilor să o îngrijească bine până va naște apoi o va ucide.
Azat îi spune lui Gonul că nu mai pleacă din oraș și că va înfrunta orice obstacol pentru ea.

La rugămintea lui Reyyan, Miran merge la Azize și îi spune că îi va da o șansă să își îndrepte greșelile cu condiția să i-o dea lui Fusun pe fiica ei. Azize acceptă.
După aceea Miran îi spune lui Fusun că Azize îi va da fiica cu condiția să îi lase în pace.
Tot atunci Azra îi cere explicații lui Azize despre părinții ei. Azize îi dă o scrisoare de la tatăl ei în care i-a scris că Fusun este mama ei și că a părăsit-o pentru bani și renume și a sfătuit-o să nu aibă încredere în ea.

Dilsah află că Reyyan vrea să îl împace pe Miran cu Azize și vrea să o lovească dar Miran o oprește și îi zice să nu mai facă așa ceva că nu o va ierta.
Cand Hazar află că Miran vrea să îi dea o șansă lui Azize pentru ca fiul lui să nu treacă prin ce au trecut ei, merge la Azize și îi spune că dacă vrea să o ierte și să îi zică mamă, o va face cu condiția să plece de acolo.

Reyyan se simte rău din nou și merge la spital. Medicul ei îi spune că nu va supraviețui nașterii și o sfătuiește să facă avort. Reyyan nu spune nimănui despre asta și alege să nască copilul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.