Hercai episodul 61 (rezumat)

9,367

Hazar i-a cerut lui Azize să plece din oraș promițându-i în schimb că îi va spune o singură dată mamă. Azize acceptă și pleacă după ce își ia rămas bun de la Miran și de la Reyyan.
Miran află de la Azra că Azize i-a spus că Fusun este mama ei. Atunci el merge după Azize și o aduce înapoi.
Nasuh îi spune lui Azize că o iubește și să nu mai plece fiindcă nu ar putea rezista să o piardă din nou.

Mai târziu Azra îi spune lui Fusun că a aflat că ea este mama ei și o întreabă de ce a părăsit-o. Fusun îi spune că îi va explica totul dar este nevoie de timp pentru a o putea înțelege și îi cere să îi dea o șansă.

Reyyan vrea să îl pregătească treptat pe Miran pentru când o va pierde iar pentru fiul lor începe să scrie un jurnal. De asemenea încearcă să rezolve problemele din familie și să pună capăt ostilităților.
Împreună cu Miran înființează o fundație caritabilă. La inaugurare apar și Azra împreună cu Fusun, care face o donație mare și anunță că este fiica ei, ruinând evenimentul.
Azra discută apoi cu Azize despre planul lor împotriva lui Fusun, pentru care ea trebuie să o convingă că a acceptat-o ca mamă.

Firat o cere în căsătorie pe Zeynep.
Dilsah găsește în camera lui Reyyan un document pe care ea l-a semnat când i-a spus medicului că alege să nască copilul știind că există riscul ca ea să nu supraviețuiască. O amenință pe Reyyan cu acel document, o învinuiește pentru faptul că Miran a iertat-o pe Azize și pentru că Azra a aflat cine este mama ei și îi spune că nu i-l va arăta lui Miran fiindcă el va insista să facă avort.
Miran intră în cameră chiar când Dilsah îi spune lui Reyyan că ea vrea să moară ca să se scape de ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.