Hercai episodul 62 (rezumat)

9,243

Miran îi cere explicații lui Dilsah după ce a auzit-o spunându-i lui Reyyan că vrea ca ea să moară.
Dilsah îi zice că i-a spus asta fiindcă o protejează pe Azize după tot ce i-a făcut ei. Cu excepția lui Zehra și a lui Reyyan, ceilalți nu realizează că Dilsah este periculoasă și că are nevoie de ajutor profesionist într-un spital de psihiatrie.

Azra și Zehra află situația lui Reyyan și insistă să facă avort dar nici ele nu reușesc să o convingă.
Reyyan îi cere lui Miran să facă fotografii împreună pentru a-i lăsa amintire copilului însă el nu știe adevăratul motiv din spatele acestei idei.
Miran îi face o surpriză, organizând o petrecere de nuntă la care îi invită pe cei dragi, tot pentru a face fotografii.

Omul lui Fusun îi urmărește pe Azat și pe Gonul și îi fotografiaza împreună iar Fusun merge apoi la Cihan și îi spune să o ceară pe Gonul de la familie dacă au gânduri serioase, nu să se întâlnească pe ascuns. Cihan nu este de acord cu relația lor iar scopul lui Fusun este să îi facă pe cei din familia Sadoglu să se distrugă între ei.
Miran și Reyyan îi susțin pe cei doi îndrăgostiți și le sunt alături când se căsătoresc pe ascuns apoi îi ajută să plece din oraș fără știrea familiilor.

Seara este nunta lui Miran și Reyyan. Azize apare acolo neinvitată, la insistențele lui Nasuh. Hazar pleacă dar Reyyan o îmbrățișează și îi spune bunică, ceea ce îi face foarte fericiți pe Azize și pe Nasuh.
Dilsah o șochează pe Reyyan când îi spune că s-a decis ca după ce ea va muri, să îl căsătorească pe Miran cu Azra. Pe deasupra o șantajează și îi cere s-o ajute să îi apropie pe cei doi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.