Îndrăgostiți din interes Episoadele 26-27 (rezumat) Ozan o cere în căsătorie pe Cagla

2,109

‌După ce Cagla îi vede pe Ozan și pe Esra sărutând-use, se întoarce acasă plângând. Cinar o întreabă ce s-a întâmplat dar ea nu îi spune ceea ce a văzut. Îi spune doar că e supărată fiindcă oricât s-ar strădui, Ozan nu o observă deloc. El o sfătuiește să lupte pentru dragostea ei.
A doua zi, dimineața, Cagla se trezește bine dispusă și este hotărâtă să îi urmeze sfatul. Când ajunge la companie, Cagla o invită pe Esra în biroul ei pentru a bea o cafea împreună. Motivul este să o facă geloasă pe Esra și să o facă să își vadă locul.
Între timp ea îi povestește despre relația ei cu Ozan, cât de bine se înțeleg și că în curând se vor căsători.
Pe de altă parte, Cinar se confruntă cu Ozan.
Cinar îi spune lui Ozan că nu va renunța la Esra și va face tot posibilul pentru a-i câștiga inima.

Zumrut își dă seama că între Ozan și Esra se întâmplă ceva fiindcă el este prea bine dispus și încearcă să îi împiedice să fie împreună.

Elif se întâlnește cu Timur, un vechi prieten. Eco crede că e iubitul ei și apelează la ajutorul lui Zeynep pentru a-i ține departe unul de altul.

Cagla face în așa fel încât Cinar și Esra să lucreze împreună la un proiect.
Cinar o duce pe Esra la un restaurant pentru a lua prânzul împreună. Ozan află de la Cagla unde sunt și merge acolo.
Când o conduce acasă, Ozan îi spune că este gelos pe Cinar și nu mai vrea să îi vadă împreună. Esra îi spune că doar pe el îl iubește și nu trebuie să își facă griji fiindcă Cinar i-a spus de curând că este îndrăgostit de o fată. Esra nu știa că acea fată era ea.

Cagla decide să îi spună lui Ozan despre sentimentele ei pentru el și îl convinge să ia cina împreună în acea seară.
La rândul ei, Esra plănuiește să îi facă lui Ozan o surpriză. Fără ca el să știe, Esra merge acasă la el și pregătește cina apoi îl sună și îi spune că îl așteaptă fiindcă are ceva important de discutat cu el.
Când ajunge acasă, Ozan este impresionat de surpriza Esrei. El îi cere iertare pentru felul în care s-a purtat cu ea de când a venit la companie. Ei sunt întrerupți de telefonul lui Cagla. Cagla îl aștepta la restaurant. Ozan își cere scuze că a uitat de întâlnire. El îi spune Esrei că trebuie să plece la restaurant fiindcă Cagla i-a spus că va discuta ceva personal cu el, iar el crede că vrea să discute despre Cinar. Îi promite că nu va sta mult și se va întoarce.
Cagla este foarte supărată pe el fiindcă a uitat de întâlnirea lor. Ea îi spune că este îndrăgostită de el și spera ca el să o observe la un moment dat, apoi pleacă.

Ozan îl sună pe Musa și îi spune că regretă că până acum a ținut secretă relația lui cu Esra și intenționează ca a doua zi dimineața să facă publică relația lor.

Ozan merge în cartier unde locuiește Esra. El aude o discuție dintre Esra și Zeynep. Esra îi spunea lui Zeynep că la început când a fost angajată la companie intenționa doar să îl facă pe Ozan să se îndrăgostească de ea pentru a se răzbuna pe el.
Din păcate Ozan nu aude continuarea discuției
și pleacă foarte necăjit de acolo.
Dimineața, Esra îl sună pe Ozan la telefon dar el nu îi răspunde. Îl sună apoi pe Musa iar el îi spune că ultima dată a vorbit cu Ozan înainte cu o seară iar el i-a spus că merge la ea în cartier.
Esra merge acasă la Ozan dar nu îl găsește acolo.

Între timp, Ozan merge acasă la Cagla și o cere în căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.