Îndrăgostiți din interes episoadele 78-80 (rezumat)

1,865

Când Ozan și Esra vin acasă devreme, Barıș și Rüya fug pe fereastră și se ascund în grădină. Cuplul nu realizează că a intrat cineva în casă.

Ruya duce înapoi cheia casei lui Ozan, pe care a luat-o din biroul lui Musa. Musa este surprins să o vadă în birou.

Ozan începe să fie gelos pe Efe dar bineînțeles că nu recunoaște.
El află de la Efe că știe de la unchiul său că căsătoria lui cu Esra este falsă. Acest lucru îl face pe Ozan și mai gelos.

De îndată ce sosește, Efe aduce un nou client la companie. Ei trebuie să pregătească o prezentare pentru a convinge clientul. Când Esra și Ozan propun idei diferite, amândoi își formează echipe și încep să lucreze. Clientului îi place prezentarea ideii lui Esra.

Efe se oferă să meargă la barul de karaoke cu tot grupul. Ozan devine din nou gelos și merge acolo cu Musa. Se ceartă cu cineva care discuta cu soția lui. Când Esra se înfurie pe aceste atitudini macho, ei se ceartă.

Zumrut aduce un microbuz în cartier și începe să vândă chiftele și pâine. Mai mult, chiftelele lui Zumrut, care nici măcar nu poate face menemen, sunt magnifice. Menekse și Zumrut intră într-o cursă aprigă. Menekse află că femeia a cumpărat chiftelele de la un alt vânzător ambulant. Șeful acestuia o răpește pe Zumrut, dar este eliberată imediat ce începe să îl critice.

Ruya îi cere lui Barış căruia i-a dat un avans din salariu, să defecteze mașina lui Esra. Dacă Esra moare, Ruya speră că nu va mai avea niciun obstacol pentru a ajunge la Ozan.
Bariș face ce îi cere Ruya, dar Ozan se urcă în maşina lui Esra şi merge la farmacie pentru a cumpăra medicamente pentru fiul său. Vehiculul care nu ține frânele pe drum se lovește de un copac.

Acesta este episodul 31 în varianta originală a serialului.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.