Infidelul episodul 23 (rezumat)

6,183

Auzind că Volkan i-a spus lui Asya că va divorța, Derin pleacă foarte supărată dar Bahar o vede și le spune celor doi. Volkan merge acasă după Derin.
Derin a trimis-o pe Zeynep acasă la părinții ei și îl confruntă pe Volkan. Îi spune că a auzit totul și că dacă divorțează, nu îl va lăsa să o mai vadă pe Zeynep niciodată.
Volkan o convinge să meargă împreună după Zeynep si în seara aceea nu mai discută de divorț.
A doua zi, el îi spune lui Melih că vor divorța și îi cere să îl susțină atunci când le vor spune părinților lui Derin.
În același timp, Gonul îi spune lui Derin că ar fi mai bine să divorțeze.

Derin se preface că este bine dar în același timp pune la cale un plan.
Ea editează filmarea în care Volkan îi mărturisește lui Asya că vrea să se împace cu ea și o postează pe internet. Din filmare reiese că Asya îl seduce pe soțul ei.
Prietenele de la asociație primesc filmarea chiar în timpul unei ședințe. Derin se preface șocată și se ceartă cu Asya iar Asya îi dă o palmă.

Volkan își dă seama că Derin a postat filmarea. Când merge acasă să vorbească cu ea, Derin îl așteaptă cu o cină specială. Îi spune că îl așteaptă un divorț urât și ca îi va face mult mai rău decât i-a făcut Asya.
Când îl amenință din nou că va lua custodia, el îi spune că o va ucide.

Sinan îi spune lui Asya că merge în Australia și îi invită pe ea și pe Ali să îl însoțească în vacanță.

Volkan îi spune lui Ali că regretă că a distrus familia și că o iubește pe Asya și vrea să se împace cu ea. Ali vorbește apoi cu Asya să îl ierte.
După aceea, Volkan merge la Bahar. Melih era la ea și îl aude când spune că dacă Derin va continua așa, o va ucide.
Bahar îi spune lui Volkan că singura modalitate de a o scoate pe Asya din situația aceasta este să pună filmarea originală pe internet.
Volkan vrea să facă asta, dar Asya îi spune că doar va complica lucrurile și mai mult.

Din cauza scandalurilor legate de fostul ei soț, Asya își pierde locul de muncă.
Volkan merge la ea și își cere scuze. Asya îi spune că singurul mod prin care ar putea repara lucrurile este să stea departe de ea dar el îi spune că nu poate fiindcă o iubește.
Derin îl sună pe Volkan și ii spune că e în pericol apoi închide brusc. Asya îl duce pe Volkan acasă fiindcă nu găsește taxi. Când ajung, găsesc casa întoarsă iar Derin nu este de găsit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.