Inimă rănită Episoadele 49,50,51 (rezumat) Azade află din ce cauză nu s-a căsătorit Ferit cu Hande

3,278

Ferit află de la Vedia că Hande s-a prefăcut că și-a pierdut memoria doar pentru a se căsători cu el.

Ayse îl sună pe Ferit și îi cere să se întâlnească cu ea fiindcă trebuie să îi spună ceva important. Ea îi spune că este însărcinată. Ferit o îmbrățișează și îi spune că este cel mai fericit om. Foarte emoționat, Ferit îi propune să se căsătorească din nou dar Ayse îi zice că i-a spus despre copil fiindcă are dreptul să știe dar nu mai vrea să fie cu el. El îi promite că o va face cea mai fericită și vor pleca departe de locul acela împreună cu copilul lor.

Azade merge cu Sinan și cu Leman acasă la Hande pentru a-și cere scuze de la ea și de la părinții ei pentru ce a făcut Ferit.
Huseyin este foarte supărat și dă vina pe Ferit fiindcă a adus- o pe Hande în această stare.
‌Zumrut le spune să nu mai dea vina pe Ferit pentru tot și le zice adevărul pentru care Ferit nu s-a căsătorit cu Hande, din cauza că Ferit i-a surprins pe Hande și pe Yaman sărutând-use înainte cu trei zile de nuntă. Când află adevărul, Azade pleacă furioasă și îi spune lui Hande să nu se mai apropie de familia ei.
‌Ferit rămâne la Ayse în noaptea aceea iar dimineața înainte să plece la serviciu îi lasă un bilet în care scria că este cea mai frumoasă mamă.
‌Hande merge la Ayse acasă. Ayse nu vrea să o primească în casă dar ea intră forțat și vede biletul pe care îl lăsase Ferit pe masă. Când își dă seama că Ayse este însărcinată, Hande o acuză că i-a furat soțul și copilul pe care trebuia să îl aibă ea. Hande o împinge pe Ayse iar ea cade și își pierde cunoștința. Hande o leagă de un scaun și aruncă apă de colonie peste tot prin casă. Când se trezește Ayse, Hande aprinde bricheta și îi spune că va da foc casei și vor muri împreună dar se răzgândește și pleacă. Când ajunge în stradă, Hande aruncă bricheta aprinsă pe geam apoi stă și privește cum arde casa. Când apar vecinii, Hande le spune să se grăbească că este o fată însărcinată înăuntru și îi lasă să creadă că atunci a venit în vizită.

Azade merge furioasă la companie și îi reproșează lui Yaman că l-a trădat pe Ferit care îl considera cel mai bun prieten și după ce îl insultă pe Yaman în tot felul, îi spune că îi dă 15 minute să plece din companie și îi interzice să mai calce vreodată acolo sau la conac.

Azade își dă seama că a nedreptățit-o pe Ayse și merge la ea acasă. Din fericire a ajuns la timp pentru a o salva pe Ayse, după care a dus-o la spital. Când a văzut-o pe Azade, Hande s-a ascuns după un zid și privea de acolo ce se întâmplă.

Azade nu știa că Ayse este însărcinată. Ea află la spital că va avea un nepot și se bucură foarte mult.
Când se trezește, Ayse o vede pe Azade lângă ea și îi spune că știe că a salvat-o doar pentru că a aflat că va avea un nepot dar Azade îi spune că nu știa nimic de copil doar că a mers la ea pentru a pune capăt războiului dintre ele. Ayse nu o crede.

Azade îi spune lui Kerim că regretă că a fost nedreaptă cu Ayse.

Ayse o sună din spital pe Hande și îi spune că este bine atât ea cât și copilul și deocamdată o iartă și îi promite că nu va spune nimic nimănui dar o avertizează că dacă va mai încerca vreodată să îi facă rău atunci o va face să plătească.

Azade se întâlnește cu Hande și furioasă o lovește peste față și îi spune că știe că ea a dat foc casei lui Ayse și o avertizează să nu se mai apropie vreodată de conac. Îi spune că regretă că l-a dat deoparte pe Ferit pentru ea.

Hande îl aude pe Yaman când îi spune lui Bahtiyar că el este copilul lui Adnan.
Hande face un plan să se răzbune pe Azade și își promite că într-o zi va intra în conacul Sancakzade ca stăpână.

‌Saadet îl vede pe Kerim când îi duce lui Azade un stick cu un videoclip care a fost filmat în momentul când a fost împușcat Baha, iar Azade îi spune că nu trebuie să afle nimeni că ea a avut acel videoclip de la început.
Saadet o urmărește și vede unde pune stickul, apoi îl sună pe Yaman și îi spune că are să îi transmită ceva foarte important.
La conac, cu toții îi așteaptă pe Ayse și pe Ferit cină. Azade își cere iertare de la Ayse. În timp ce iau cina, apare Hande cu Zumrut, Yaman și Betul.
Hande îi spune lui Azade că nu este singura vinovată pentru ce s-a întâmplat intre ea și Ferit. Îi amintește că încă din copilărie ea i-a băgat în cap ideea că ea și Ferit se vor căsători, dar de curând și-a dat seama că nu l-a iubit niciodată pe Ferit și că de fapt era îndrăgostită de Yaman.
Între timp, Saadet găsește videoclipul pe care îl ascunsese Azade în birou, iar mai târziu il dă lui Yaman.

Yaman îi trimite videoclipul lui Ferit de pe un număr necunoscut și îi scrie în mesaj că mama lui a avut acel videoclip înainte ca Ayse să fie închisă și chiar dacă a știut că Ayse este nevinovată nu a salvat-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.