Jocurile iubirii episoadele 51-53 (rezumat)

4,128

Helin nu crede că Mahir nu este căsătorit cu Asiye și se gândește că poate i-a spus minciuna asta lui Zuhal pentru că a vrut o aventură cu ea. Totuși începe să își pună întrebări.
Cemal o întreabă și el pe Zuhal despre relația ei cu Mahir iar lui îi spune că nu este nimic între ei și că sunt doar prieteni.
Cemal nu o crede și îl confruntă pe Mahir și se iau la bătaie.

Zuhal îi propune lui Mahir să petreacă weekendul împreună dar el o refuză fiindcă încă speră că Asiye îi va da o șansă. Atunci Zuhal se hotărăște să o înlăture pe Asiye.

Emine îl roagă pe un polițist, fiul unei prietene, să se intereseze despre Asiye și află că a ucis un om și că este fugară. Ca să o protejeze pe Asiye, îi spune polițistului că a fost la vilă să întrebe dacă angajează servitoare dar nu a lăsat date de contact.
Îi povestește doar lui Fikret și află de la el cum s-a cunoscut Asiye cu Mahir și că el s-a îndrăgostit de ea.

Helin află că ofițerul stării civile este actor.
Emine o aude vorbind cu Zuhal despre asta și îi spune că tocmai a aflat că Mahir și Asiye s-au cunoscut recent și că au organizat o nuntă falsă pentru că știau că ea se va necăji dacă stau în concubinaj. Astfel o împiedică să le ceară explicații sau să le spună celorlalți.

Ilayda se căsătorește cu Necmi ca să le facă în ciudă celor din familie care le-au interzis să se întâlnească.

Cemal are o zi dificilă, ziua în care părinții lui l-au abandonat. Asiye știe despre asta și îi propune să o petreacă împreună ca să nu fie singur cu durerea lui.
După câteva ore se întorc acasă pe rând dar Helin bănuiește că au fost împreună în oraș.

Zuhal îi spune lui Asiye că știe despre căsătoria falsă și că Mahir nu poate să fie fericit cu ea din cauza ei.

Nergis îi spune lui Cemal că Asiye îl iubește dar a fost forțată să rămână cu Mahir. Cemal crede că Mahir o amenință cu ceva și o cheamă pe Asiye deoparte să vorbească despre asta. Helin observă când îi face semn și merge după ei în cameră. Cemal se ascunde după ușă dar ea îl vede prin oglindă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.