Jocurile iubirii episoadele 8-10 (rezumat)

4,358

Helin nu a văzut când Asiye i-a dat o palmă lui Cemal dar atmosfera tensionată dintre ei îi aduce față în față pe Cemal și Mahir.
Cemal își cere scuze de la Nergis și îi spune că el se va întoarce în Antalya și va ieși de tot din viața lor. Nergis se întristează și mai tare și îi dă înapoi lănțișorul pe care el i l-a dăruit cu ani în urmă. Cemal îl pune într-o cutie în camera lui și rămâne de văzut cine îl va găsi.

Harun i-a spus doar lui Mahir că este bolnav și mai are puțin de trăit.
Mahir îi spune că înțelege că vrea să își curețe conștiința dar el s-a întors după bani și nu vrea să se prefacă că sunt o familie.
De fapt el suferă foarte tare pentru că a fost abandonat. Îi spune lui Asiye povestea lui și că s-a întors ca să strice liniștea familiei Demirhan.
Când Harun îl invită să locuiască în conac, Mahir acceptă doar ca să îi enerveze pe Nedret și pe Raci.
Pentru Asiye și Cemal este și mai dificil să locuiască sub același acoperiș.
Noaptea niciunul nu poate dormi și se întâlnesc amândoi în grădină, ieșind să ia aer.
Cemal îi pune întrebări lui Asiye despre căsătoria ei cu Mahir. Asiye îi spune că au plecat din țară la câteva luni după ce l-a născut pe Ugur. Cemal știe că ascunde ceva fiindcă el s-a întors în Amasya după vreun an regretându-și greșeala și ei erau tot acolo. Chiar când a ajuns în Amasya, Helin l-a sunat și i-a spus că este însărcinată iar el s-a întors la ea.

Helin îi invită pe Mahir și pe familia lui la petrecerea de ziua lui Ahmet.
Cemal își dă seama că Asiye încă are sentimente pentru el fiindcă scapă paharul din mână când soția lui îl sărută.

Raci are o sală de jocuri de noroc în clădirea companiei, fără știrea familiei.
Necmi, vecinul din cartier care era prieten cu Halil, o aude pe Meral vorbind la telefon cu Asiye.

Helin le povestește lui Mahir și lui Asiye cum l-a cunoscut pe Cemal și că primul cadou pe care i l-a dăruit a fost un ceas.
Asiye își amintește acel ceas și își dă seama că Cemal se întâlnea cu Helin când încă erau căsătoriți.
Mai târziu, Cemal îi spune lui Asiye că nu a înșelat-o cu Helin când erau căsătoriți și că îi pare rău pentru tot și niciodată nu a fost fericit de când i-a părăsit pe ea și pe copiii lor.

Mahir continuă să îi trateze bine pe Asiye și pe copiii ei. Lui Ugur îi cumpără lucruri pe care și le dorește iar lui Nergis, care are coșmaruri cu Halil, îi promite că îi va fi alături și o va proteja mereu.

Nergis găsește în geanta lui Asiye cuțitul cu care l-a rănit pe Halil și își dă seama că ea vrea să se predea în locul ei și insistă să îi promită că nu va face așa ceva. Zahide le vede pe amândouă când îl aruncă în coșul de gunoi din curte.
Cemal își face bagajul grăbit să se întoarcă în Antalya dar în același timp ar vrea să rămână. O întreabă pe Asiye dacă l-a uitat și îi spune că el a iubit-o foarte mult. Asiye îi spune că îl iubește pe Mahir dar Cemal se hotărăște să nu mai plece și să îi recucerească inima.
În timp ce familia ia micul dejun, Ugur merge speriat la Asiye și îi spune că a venit poliția.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.