Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 31 (rezumat)

5,427

Cemil îl ia pe Rustem la el acasă și îl tratează foarte bine pentru a-l face să creadă că este de partea lui.
Rustem îl sună pe Vedat și încearcă să îl șantajeze. Vedat vrea să îl găsească și să scape de el și îi cere ajutorul lui Fikret pentru asta. Fikret îi promite că îl va ajuta dar îi cere să aibă răbdare și să aștepte că totul se va rezolva.
Murat își dă seama că Fatih este îndrăgostit de Berrak și îl încurajează să îi spună că o iubește dar el este prea timid și o evită de fiecare dată când o întâlnește.

Familia Kaleli se pregătește pentru nunta lui Nefes și a lui Tahir.
Înainte cu câteva zile, femeile fac o petrecere și le invită pe Mercan și pe Nazar.
În ziua nunții, Cemil află că au fost la petrecere și pe deasupra se pregăteau să meargă la nuntă. Supărat, Cemil o lovește pe Nazar și o trimite acasă. Când ajunge acasă, Vedat o vede supărată și o întreabă ce problemă are iar ea nu vrea să-i spună. El abia aștepta un motiv să se răzbune fiindcă știa că ea este de partea familiei Kaleli. A bătut-o foarte tare și a încuiat-o în cameră.

Mercan îi spune mamei sale că Vedat a fost cel care a spânzurat-o.
Berrak o sună pe Nazar și o întreabă de ce nu au ajuns la nuntă, iar ea îi spune ce s-a întâmplat iar Murat aude discuția lor și pleacă să o salveze pe Nazar. Fatih l-a urmat iar când au ajuns acasă la Vedat, Murat a intrat în curte iar Fatih a mers după el să îl oprească. Unul dintre oamenii lui Vedat a tras cu arma și l-a împușcat pe Fatih.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.