Ma numesc Zuleyha episodul 120 (rezumat)

5,660

Mehmet nu-i poate dezvălui adevărata identitate lui Zuleyha, dar el merge noaptea în camera ei de hotel din Izmir, cu o mască pe față și îi spune că el este Hakan Gumusoglu, că a vrut să-l facă pe Demir să plătească, că a văzut cât de tristă a fost ea la înmormântarea lui Hulya și că nu mai are nici o problemă cu ea, deci nu trebuie să se teamă de el.
După ce pleacă, Züleyha merge imediat la Fikret și îi spune ce s-a întâmplat. Fikret iese după el dar nu îl prinde din urmă.

Betul, care nu mai este bine văzută în Çukurova, decide să se răzbune atât pe Züleyha, cât și pe Fikret.
Ea obține copia filmării făcută de Abdülkadir când i-a întins cursa lui Fikret și o trimite la poliție.

Boierul Haşmet Çolak care a petrecut douăzeci de ani în închisoare, se întoarce în orașul natal Çukurova și vrea să-și recupereze reputația și terenurile pe care i le-au luat ceilalți boieri din oraș.
Pretinde ca Zuleyha să îi dea livezile și terenurile pe care i le-a luat Demir și când Zuleyha refuză, el merge cu oamenii lui și culege fructele din livezile pe care le consideră a fi proprietatea lui.

Züleyha și Hakan încep pregătirile pentru căsătorie.
Lütfiye trebuie să meargă la Bursa la o înmormântare. Când se întoarce de acolo, află că Abdulkadir a cumpărat micul conac și că Züleyha se va căsători în acea seară. Atunci decide să-i spună că Abdulkadir l-a ucis pe Fekeli și despre cursa pe care i-a întins-o lui Fikret ca să o constrângă să păstreze tăcerea.
Hakan merge după mireasă la conac dar ea îi spune că nu poate să se căsătorească cu el.
Pe de altă parte, Lutfiye și Zuleyha primesc vestea că Fikret a fost arestat.
Fiul lui Çolak le accidentează pe Saniye și pe Gulten, care în drum spre nuntă s-au oprit să schimbe roata spartă de la mașină.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.