Micuța rază de soare Episoadele 7-9 (rezumat)

2,936

Guneș este surprinsă şi speriată când o întâlneşte pe Dila la firma lui Firat și se ascunde în spatele lui Elif. Dila se prezintă doar ca sora lui Firat apoi merge la un magazin din apropiere și îi cumpără lui Guneș un cadou care să îi amintească de pedepsa pe care i-a dat-o ca să nu îi spună lui Hakan despre iubitul ei Yilmaz. Din ziua aceea, Guneș nu a mai vorbit.
Guneș acceptă cadoul reticentă și când îl deschide acasă, se sperie foarte tare și începe să țipe. Elif înțelege că i-a amintit ceva și o consolează.
Urmând sfatul lui Firat, Elif o duce pe Guneș la psiholog.

Elif și Firat lucrează împreună pentru organizarea unui eveniment al firmei lui.
Pe măsură ce Firat o cunoaște pe Elif, el începe să o admire.

Sude îl angajează pe Yilmaz la firmă pe postul lui Hakan.

Mehveș reușește să ascundă de Umran pozele cu fiica lui Dila.
Apoi o sfătuieşte insistent pe Dila să-şi aducă fiica acasă dar ea îi spune că nu poate să fie o mamă bună și că este mai bine pentru amândouă să rămână unde este.

În altă zi, Dila își vede fiica pe stradă foarte fericită cu Elif și se întristează că s-a atașat de ea.
Când Guneș este acasă doar cu bona, Dila merge după ea dar Elif îi spune că nu vrea să plece cu ea. Guneș se enervează și țipă la ea. Când Elif ajunge acasă și o vede pe Guneș plângând, își dă seama că mama ei a fost acolo și se îngrijorează pentru că nu înțelege ce urmărește.

Umran instalează o cameră ascunsă în camera soțului ei pentru a afla ce ascunde Dila. În acea seară, Dila îi spune tatălui ei că are o fiică însă Umran aude doar partea în care îi povestește despre o persoană foarte importantă din viața ei, pe care nu se poate hotărî dacă o vrea alături de ea sau nu.

Elif o duce pe Guneș la evenimentul organizat de firma lui Firat. Mehveș o recunoaște pe Guneș din fotografie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.