Nehir episoadele 44-45 (rezumat)

4,160

Nehir îi vede pe Bahar și pe Alihan împreună la restaurant. Bahar îi spune că Alihan este fostul ei client iar Nehir alege să îi creadă fiindcă vrea să înceapă să aibă încredere în oameni din nou.
Demir știe că nu este așa și o șantajează pe Bahar pentru bani. Azra este nevoită să îi spună totul despre Demir. Până când Bahar va face rost de bani, Demir merge mereu acasă la ea ca să o șantajeze și astfel se cunoaște și cu Nazim.

Când Nehir îi spune lui Zerrin că Alihan o place, Zerrin vrea să îi cupleze și îl invită pe Alihan la micul dejun.
Nazim se enervează când îl vede mereu acolo și se interesează unde este firma lui și merge și îl amenință, cerându-i să stea departe de Nehir. Bahar se gândește să folosească asta în avantajul lor și îi spune lui Alihan să îi zică lui Nehir.
Alihan o sună pe Nehir și aranjează să se întâlnească sub pretextul că o roagă să îl ia pe Kerem de la școală.
Nehir îl invită apoi să li se alăture la cină.
Când Alihan îi spune ce a făcut Nazim, Nehir merge și se ceartă cu el.
Alihan se preface că vorbește la telefon cu cineva despre o datorie mare pe care o are iar Nehir se oferă să îl ajute.
Următoarea zi, se întâlnesc la biroul ei să rezolve cu actele și transferul de bani. Alihan insistă să accepte acțiuni de la firma lui, ca garanție, până va putea să îi returneze împrumutul.
Tarik îl întâlnește acolo și fiindcă nu îi inspiră încredere, se interesează despre el și află că este în pragul falimentului iar dacă Nehir va lua acțiunile lui, va trebui să îi achite datoriile. De asemenea, află că soția lui este în viață și îi spune lui Nehir.

Halit îi face o vizită surpriză lui Zahra, dimineața. Tarik care este la ea, se ascunde în dulap.
Zahra îi spune lui Halit că este îndrăgostită de altcineva și îi dă înapoi inelul de logodnă.
Halit se consultă cu mama lui și ajunge la concluzia că Zahra nu avea cum să se îndrăgostească în două zile de când nu s-au văzut, și că probabil tipul i-a sucit mințile. Se duce la Tarik la birou și îi amenință cu arma pe el și pe Ibrahim ca să îi spună cine este iubitul lui Zahra.
Nehir apare chiar la timp și îl scoate afară.
Mai târziu, Ibrahim se oferă să îl ajute să-l găsească pe tip, ca să îl împiedice să afle că este Tarik.
Împreună cu Ibrahim, Halit pornește în căutarea lui, în locurile frecventate de Zahra. Se gândește că el este genul de bărbat pe care îl place Zahra și de aceea tipul trebuie să semene cu el.
Ajung din nou la firmă iar Tarik, care tocmai aflase că Alihan este escroc, îi arată lui Halit fotografia lui și îi spune că el e iubitul lui Zahra. Chiar atunci Alihan merge acolo iar Halit îl întâmpină în parcare și vrea să îl împuște. Alihan scapă doar cu o lovitură și cu amenințări, datorită lui Ibrahim.

După aceea Halit se întoarce la Zahra și îi zice că a scăpat de iubitul ei. Îngrijorată, Zahra vrea să îl sune pe Tarik iar Halit îi ia telefonul și vede fotografiile cu ei doi. Ibrahim este și el acolo. Foarte supărat că l-au trădat, Halit le spune că îi va ucide pe toți trei.
Zahra fuge și merge la firmă cu taxi ca să îl avertizeze pe Tarik. Halit pornește după ea iar Ibrahim i se alătură ca să îl împiedice să o prindă. Ibrahim se bucură când Halit îi spune că pe el nu îl va împușca, ca să îl viziteze la închisoare și să îi ducă sarmale și plăcinte.

Nazim investighează cine a lucrat la depozitul unde a fost închisă Nehir și află că Demir a lucrat acolo.
Îl ia la întrebări iar Demir minte că Bahar a închis-o pe Nehir în depozit. El și Azra fug. Nazim este foarte supărat pe Bahar și nu o crede când îi spune că nu are nici o legătură cu asta. Regretă că nu a crezut-o pe Nehir și merge să își ceară scuze de la ea.
Chiar atunci, Nehir aflase despre Alihan și este dezamăgită că toți bărbații din viața ei sunt mincinoși. Tarik îi spune că el o iubește și îi cere să îi dea o șansă. Nazim și Zahra intră în birou chiar când Tarik o sărută pe Nehir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.