Păzește-mă de mine episoadele 1,2,3 (rezumat)

1,917

Celal este un fost soldat de elită în forțele speciale. Este poreclit Marașli, după orașul natal, Maraș.
Marașli este divorțat și are o fiică, pe Zeliș. Într-o zi, merg la un concert pentru a sărbători ziua ei de naștere și acolo are loc un atac în care Zeliș este împușcată.
Ulterior, Marașli se retrage din forțele speciale pentru a avea grijă de fiica lui care în urma tragediei nu mai poate vorbi.
El începe să lucreze la un anticariat în Istanbul dar nu renunță să îi caute pe responsabilii atacului.

Într-o zi, o tânără pe nume Mahur, intră în librăria lui.
Mahur provine dintr-o familie bogată, este fotografă de profesie și rătăcește pe străzile lăturalnice ale orașului pentru a surprinde viețile oamenilor obișnuiți.
După ce pleacă din libraria lui Marașli, Mahur merge la o fabrică părăsită din apropiere pentru a face fotografii. Acolo este martoră la o crimă. Un bărbat pe nume Savas îl ucide pe procurorul care anchetează cazul de la concert și tocmai a găsit noi indicii.
Mahur fotografiază scena dar aruncă cardul de memorie atunci când este prinsă. Marașli a pornit după câinele său care a urmat-o pe Mahur și îi salvează viața.
După aceea merg la poliție. Marașli îi face semn lui Mahur să nu spună că a făcut fotografii ca să nu se pună și mai mult în primejdie dar ea nu își dă seama de gravitatea situației și spune totul.
Când poliția merge acolo, nu găsește nimic din ce povestise Mahur, doar pe bărbatul împușcat de Marașli.

Savaș pornește pe urmele celor doi. Îl sună pe Aziz Turel, tatăl lui Mahur care este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din oraș și îi spune că îi va ucide fiica dacă nu îi dă fotografiile.
Aziz angajează mai multi bodyguarzi pentru a o proteja. Mahur refuză să stea în casă și fără să știe Aziz merge singură la Marașli ca să îi mulțumească pentru că i-a salvat viața.
Marașli observă că este urmărită și o duce acasă în siguranță.
Aziz nu are încredere în compania de securitate privată și îi cere lui Marașli să fie bodyguardul ei.
Inițial Marașli refuză dar apoi acceptă să o protejeze două săptămâni, atunci când află că bărbatul ucis este procurorul. El speră că va găsi persoana care a ordonat atacul de la concert.
Cu toate acestea, Mahur nu îl vrea ca bodyguard iar Marașli demisionează după prima zi.

Savaș află că pozele nu sunt nici la poliție, nici la Mahur și își dă seama că sunt la Marașli. Merge acasă la el și îi spune că nu îi va face necazuri dacă i le dă.
Marașli refuză iar Savaș pleacă și îi dă ordin omului său să o ucidă pe Mahur.
Marașli se duce să o salveze pe Mahur care se află la o ceremonie de premiere și a fost aleasă fotografa anului.
Îl găsește pe omul trimis de Savaș și se luptă cu el în culise, fără să vadă nimeni. Marașli este rănit în timpul luptei dar nu se lasă până când se asigură că ea este în siguranță, apoi leșină. Aziz îl găsește și îi asigură îngrijirile medicale apoi insistă din nou să fie bodyguardul ei dar îl roagă să nu îi spună nimic de atac. Marașli refuză fiindcă ea este încăpățânată și va fi dificil să o protejeze dar apoi observă în biroul lui Aziz sigla companiei lui, care este aceeași siglă de pe singurul indiciu pe care îl are despre cei care i-au împușcat fiica.
Marașli acceptă să o protejeze pe Mahur pentru a fi aproape de familia ei, ca să afle cine este responsabil de atacul de la concert.

Acesta este rezumatul episodului 1 original, care are în jur de 2 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.