Doctorul Minune episodul 74 (rezumat)

7,835

Fiica lui Tanju, care locuiește în străinătate cu fosta lui soție, are o boală de inimă. Ferman și Ali îi fac o operație dificilă și o salvează.
Tanju decide să deschidă proces pentru custodie iar Beliz promite că îl va susține.

Vuslat află că Ferman vrea să îl ia pe Ali cu el. Încearcă să îl convingă pe Ali să rămână, îi oferă cabinetul lui Adil și o instigă și pe Nazli să nu îl lase să plece.
Ali nu este hotărât ce să facă dar Nazli îi spune că îl va susține indiferent ce decizie va lua.
Până la urmă, Vuslat nu mai insistă și îi spune lui Ali să facă ce își dorește. Îi zice că în acest spital ea și-a găsit locul și a legat prietenii doar datorită lui fiindcă văzându-l cât este de perseverent, a început să aibă și ea speranțe din nou.
Ali îi arată cărțile poștale pe care i le-a trimis Ezo din locurile pe care le-a vizitat.

O tânără ajunge la spital și leșină lângă Muhsin iar el o internează dar fiindcă nu iese nimic în neregulă la analize, se gândește că are o problemă psihologică și o externează.
Nazli îi povestește despre ea lui Doruk, care se plictisește în salonul lui și vrea să lucreze ceva pe ascuns, fără să știe Muhsin. Doruk merge să o vadă și chiar atunci se simte rău din nou iar el îi acordă îngrijiri medicale. Muhsin este de acord să îi facă mai multe investigații și până la urmă rezidenții află că numele ei este Harika și că provine dintr-o familie bogată dar părinții ei nu mai țin legătura cu ea fiindcă până acum toți medicii la care a fost au spus că are schizofrenie iar ea refuză să își ia tratamentul.
Doruk petrece mult timp cu ea în timp ce așteaptă rezultatul analizelor. Fiindcă amândoi se plictisesc, fug împreună din spital și iau masa la fast-food.
În cele din urmă, Muhsin și Nazli dovedesc că nu are schizofrenie, îi găsesc diagnosticul și o tratează.
Doruk și Harika se întâlnesc din nou la ieșirea din spital când sunt externați. Se plac dar el nu are curajul să o invite în oraș.

Ferman își ia rămas bun de la colegii săi și pleacă. A vorbit și pentru Ali la spitalul unde se va angaja.
Ali îi spune că are nevoie de două săptămâni pentru a decide dacă merge cu el sau nu.
După cele două săptămâni, Ali realizează că nu vrea să rămână într-un spital unde Ferman nu este. Când îi spune lui Nazli decizia lui, ea îi spune că este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.