Păzește-mă de mine episoadele 31,32,33 (rezumat)

1,624

Marasli l-a ucis pe Sami iar Behram se înfurie pe Savas care nu l-a putut proteja pentru că doar el știa unde este marfa. Merge acasă la Maraşli şi îi dă o zi la dispoziție ca să îi aducă suma de bani pe care a pierdut-o din cauza lui dar Marasli nu este deloc intimidat. Necati își dă seama că Marasli nu este un simplu fost soldat.
După ce Behram pleacă, Marasli se duce la bona Şirin să-şi ia fiica, dar descoperă că acasă nu este nimeni și crede că Savas le-a răpit.
Marasli este răpit de organizația pentru care lucrează, bătut și ținut închis zile întregi fiindcă a pus operațiunea în pericol, eliminându-i pe Acar și pe Sami. Este eliberat doar după ce se conving că va coopera din nou.
Agenta Hilal este fosta lui soție și mama lui Zelis. Fiindcă Marasli și-a făcut dușmani periculoși, Hilal o ia pe Zelis la ea.

Behram și Savas îl caută pe Marasli. Fiindcă nu îl găsesc, Behram decide să își recupereze banii de la Savas, ceea ce îl înfurie pe Savas.
Când este externată, Mahur îl caută și ea pe Marasli și i se spune că a plecat din oraș. Mahur îi lasă un bilet acasă la el în care îi spune că îl va aștepta la locul lor obișnuit în fiecare zi la ora 12.
Marasli se întoarce acasă și găsește biletul abia după două săptămâni și merge la locul de întâlnire dar ea și-a pierdut speranța că îl va revedea și nu mai merge acolo.

Când Savas îl amenință pe Ilhan cu dovada că el l-a ucis pe Ozan, Ilhan se implică în afacerea lui dar când Marasli se întoarce acasă, îi cere ajutorul.
Aflând despre neînțelegerea dintre Savas și Behram de la Ilhan, Marasli stabilește un plan pentru a afla cine din familia Turel este asociatul lui Savas. El fură o parte din marfa lui Behram și face să pară că Savas a furat-o ca să își recupereze banii luați de Behram.
Într-adevăr, Behram se duce la Savas şi îi cere marfa sau banii înapoi, altfel îl va ucide. Îi dă o oră la dispoziție iar Savaș îl trimite pe Suat să îi ceară ajutorul lui Necati.
Suat se întâlnește cu Necati într-o clădire abandonată și îi spune situația. Necati tocmai a aflat de la Ilhan că Marasli s-a întors și își dă seama că el le-a întins cursa și fuge. Marasli l-a urmărit pe Suat dar ajunge prea târziu și nu îl prinde pe Necati. Cu toate acestea, în timp ce fuge din clădire, Necati își scapă butelca de băutură. Marasli o găsește și își dă seama că el este asociatul lui Savas care este responsabil și de atacul în care a fost rănită fiica lui.
Îi spune lui Nihal și în schimb ea îi permite să o vadă pe Zelis.
Mahur află de la Ilhan că Marasli s-a întors și merge la el dar are o surpriză neplăcută când fosta lui soție îi deschide ușa.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.