Păzește-mă de mine episoadele 66-68 (rezumat)

1,803

Mehmet și Mahur sunt la cabană, înconjurați de oamenii lui Savas. Mehmet îi dă un telefon lui Mahur și îi spune să fugă și să cheme ajutor iar el rămâne să se lupte cu ei.
Când Savas află că Tolga și Gunoierul au scăpat, plănuiește să fugă în străinătate.
Are nevoie de o sumă mare de bani pentru a fugi, pe care o obține de la Gunoier în schimbul lui Mehmet, pe care l-a prins la cabană.

Gunoierul se confruntă cu fiul său. Îl duce acasă și încearcă să afle cât de multe știu superiorii lui despre el. Fiindcă nu-l poate face să vorbească, îi amintește de suferințele mamei lui și de pierderea fratelui.
Când află că mama lui s-a sinucis, Mehmet este atras din nou de identitatea lui Celal Kun.

Mahur este foarte îngrijorată pentru iubitul ei.
Necati pornește în căutarea lui și îl prinde pe Suat și află de la el că Mehmet este la Gunoier. Necati merge singur după el, îi doboară pe toți oamenii lui Hurdaci și îl salvează pe Mehmet.
Ulterior, Gunoierul îl prinde pe Savas și îi cere banii înapoi.

Mehmet merge la psiholog și în timpul ședinței, atunci când își amintește traumele din trecut, nu mai vorbește despre el ci începe să vorbească despre Marasli.
Medicul îi spune lui Hilal că afecțiunea lui este destul de gravă. Din acest motiv și fiindcă Mehmet nu îi dă informații despre Hurdaci, Hilal decide să le spună superiorilor ei despre problemele lui de identitate fiindcă se teme că nu mai raționează și va face ceva greșit.
Superiorii ei decid să îl închidă pentru o perioadă.

Când erau la cabană, înconjurați de oamenii lui Savas, Mehmet și Mahur s-au înțeles să facă cununia civilă imediat ce vor scăpa de acolo.
În timp ce Mahur își alege rochia de mireasă, Dilara o caută și îi spune că Marasli este Mehmet Ince.
Mahur merge la starea civilă unde este așteptată de Mehmet care încă nu i-a spus identitatea lui.
Când sunt întrebați care este numele lor iar Mehmet vrea să răspundă Celal Kun, Mahur spune că numele lui este Mehmet Ince.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.