Ma numesc Zuleyha episodul 137 (rezumat) Zuleyha afla ca Mehmet este Hakan Gumusoglu

7,828

Hakan îl găsește pe Fikret rănit și îl duce la spital. După aceea el pleacă dar se asigură că Fikret și Cetin se vor întoarce în siguranță acasă.
Fikret nu îi spune lui Züleyha că Mehmet este Hakan Gümüşoğlu pentru că el i-a salvat viața și îi este îndatorat dar și pentru că se gândește că nu poate fi atât de rău dacă l-a salvat.
Züleyha regretă că l-a suspectat pe Mehmet.

Abdulkadir o vizitează pe Betul în secret, în casa lui Çolak. Cei doi încep o aventură iar Abdulkadir se îndrăgostește de Betul.
Betül află prețul pe care îl va oferi Çolak la licitație și îl informează imediat pe Abdulkadir.
Abdulkadir îi spune lui Hakan prețul, după care el îi zice lui Zuleyha să liciteze o sumă mai mare.

Participanții la licitație se întâlnesc la clubul orașului.
Çolak este încrezător că va câștiga. Abdulkadir e gelos când o vede pe Betul alături de Çolak. Când Betul merge la baie, el merge după ea și îi spune că nu suportă să o vadă lângă Çolak. Îi cere să-l părăsească dar Betul nu poate scăpa ușor de Çolak.
Rezultatul licitației este anunțat și compania Yaman câștigă licitația.
La început, Çolak suspectează că Betul l-a trădat dar când ea neagă, el îl bănuiește pe unul dintre oamenii lui, care este și spionul lui Hakan.

Züleyha și Hakan decid să se căsătorească cât mai curând posibil.
Züleyha propune să meargă într-o croazieră de 15 zile și să se căsătorească pe vapor.
Hakan este foarte mulțumit de acest plan dar vorbește cu superiorul său pentru că vrea să-i dezvăluie identitatea lui Züleyha înainte de nuntă și faptul că este agent secret. Superiorul lui îi spune să mai aștepte câteva zile până la încheierea operațiunii pentru a nu-i pune în pericol pe alți agenți.
În ziua când Zuleyha se pregătește de plecare, Lütfiye găsește ziarul din Liban în buzunarul lui Fikret și se duce imediat la Züleyha și i-l arată. Züleyha realizează că Mehmet este Hakan Gümüşoğlu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.