Dulce răzbunare episoadele 1,2,3 (rezumat)

1,207

Pelin (Leyla Lydia Tugutlu) este o tânără frumoasă, singura fiică a unei familii bogate. A crescut ca o prințesă și are tot ce-și dorește dar nu a avut niciodată noroc în dragoste.
Viața ei amoroasă a fost plină de trădare și regrete. În cele din urmă reușește să schimbe acest fapt și se logodește cu prințul ei fermecător, Tolga (Can Nergis) dar este abandonată în ziua nunții.
O ghicitoare de pe stradă îi spune lui Pelin că tot acest ghinion derivă din faptul că a rănit pe cineva în trecut. Pelin trebuie să găsească acel bărbat pentru a obține iertarea lui, astfel încât să poată avea o viață fericită în viitor.

Tankut (Furkan Andic) este un bucătar de succes și nu mai este aceeași persoană pe care Pelin a cunoscut-o în anii facultății, când se folosea de el pentru proiecte.
Tankut era îndrăgostit de ea și într-o zi prietenele ei l-au convins să își mărturisească sentimentele, mințind că și ea îl iubește. După ce Pelin l-a umilit refuzându-l public, Tankut a abandonat facultatea.
A plecat în străinătate și a devenit un bucătar de succes. Acum un bărbat chipeș și încrezător, s-a întors în Turcia și folosește celălalt nume al său, Sinan.
Ba chiar, el a făcut tortul de nuntă al lui Pelin iar reîntâlnirea lor a fost dezastruoasă după ce Pelin a distrus accidental tortul și s-a certat cu el. Cu toate acestea, Pelin nu l-a recunoscut.

Când Pelin își dă seama că Tankut este bărbatul de la care trebuie să își ceară iertare, începe să îl caute împreună cu prietenele ei.
Fetele se întâlnesc cu toți bărbații cu numele acesta din oraș, dar el nu este atât de ușor de găsit.

Întâmplarea face că nu după mult timp, Pelin ajunge la inaugurarea restaurantului lui Tankut.
Acolo au o întâlnire neplăcută din nou, ea îl insultă iar el se amuză copios atunci când află că a fost părăsită de logodnicul ei.
Nu trece mult timp însă și Pelin își dă seama că Sinan este Tankut pe care îl căuta.
Își ia inima în dinți și merge să vorbească cu el și să își ceară scuze însă Tankut îi spune că nu o iartă pentru că ea nu regretă cu adevărat, ci face asta doar pentru fericirea ei.

După multe încercări de a vorbi cu el în următoarele zile, Pelin se îmbată într-o seară și îl caută la restaurant. Tankut vrea să o ducă acasă însă când ea adoarme în mașina lui, o duce acasă la el.
Când se trezește dimineața, Pelin îl tratează din nou rău pe Tankut care încă o iubește.
În cele din urmă Tankut îi spune că o va ierta cu condiția să lucreze pentru el timp de o lună ca asistenta lui personală.
Pelin acceptă bucuroasă neștiind ce o așteaptă. Pentru Tankut este timpul pentru răzbunare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.