Dulce răzbunare episoadele 4,5,6 (rezumat)

743

Sinan (Tankut) i-a spus lui Pelin că o va ierta cu condiția să lucreze pentru el la restaurant timp de o lună, ca asistenta lui personală. Pelin acceptă bucuroasă.
Sinan îi cere să fie la restaurant următoarea zi dimineața la ora 7.
Pe drum spre restaurant, Pelin are o mulțime de peripeții, este blocată în trafic, face un mic accident, afară plouă cu găleata și nu găsește un taxi. Întârzie la serviciu iar când ajunge, face multe stângăcii.
Sinan o pune să facă curățenie în restaurant și îi cere să semneze un contract de angajare. Când Pelin îi cere să-l modifice fiindcă nu îi convine programul, el îl schimbă cu alt contract dar are condiții și mai neplăcute și vrea ca ea să lucreze 2 luni pentru el.
Deși Sinan susține că vrea să o necăjească puțin pe Pelin și să se răzbune, Bulent își dă seama că el vrea doar să o aibă aproape de el.
La finalul zilei, Pelin este extenuată. Sinan îi spune că munca ei nu s-a terminat și o duce acasă la el. Ceyda, tipa care este interesată de Sinan, îl vizitează și se înfurie când o găsește acolo.
Ceyda a dus un desert și în timp ce îl servesc, Sinan menționează că lui Pelin nu îi place zmeura. Pelin se miră că își amintește detaliul acesta despre ea.
În timp ce Sinan vorbește cu Ceyda, Pelin adoarme din nou în casa lui.

Tatăl lui Pelin îl caută pe ginerele său Tolga care a fugit.
Tolga se ascunde de câteva zile dar își ia inima în dinți și merge la el și îi spune că îi pare rău că a părăsit-o pe Pelin în ziua nunții. Bătrânul îl lasă în pace când îi spune că și-a dat seama că nu o iubește.

Următoarea zi la restaurant, Sinan o protejează pe Pelin când un client o deranjează.
Pelin ascunde că lucrează la restaurant de toată lumea, mai ales de familie. Cu toate acestea, prietenele ei află primele apoi și părinții ei.

Ceyda îl convinge pe un gurmand celebru de la un program de televiziune să meargă la restaurantul lui Sinan.
Sinan vrea să pregătească desertul lui favorit dar îi lipsește un ingredient.
Pelin găsește acel ingredient pentru el și vizita gurmandului decurge bine.
Pe măsură ce petrec timpul împreună, Pelin începe să îl placă pe Sinan.
Când tatăl ei merge după ea la restaurant, Sinan intervine și îi spune că Pelin va rămâne dacă ea dorește. În timp ce ei se ceartă, vine vestea că Sinan și-a pierdut restaurantul din cauza cumnatului său care nu a plătit rata.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.