Dulce răzbunare episoadele 7,8,9 (rezumat)

717

Din cauza cumnatului său, Sinan riscă să își piardă restaurantul.
Are 5 zile la dispoziție pentru a plăti datoria, altfel restaurantul se va vinde.
Ceyda se oferă să plătească datoria și să fie parteneri de afaceri dar Sinan nu acceptă.
Pelin se oferă și ea să îl ajute însă și pe ea o refuză.

Pentru a strânge banii, Sinan își vinde mașina și obține împrumuturi mici de la prietenii săi. Angajații lui și familia contribuie și ei cu sume mici și așa reușește să strângă o parte din sumă.
În ultimul moment, Sinan vine cu ideea să facă afaceri cu catering. Se înțelege cu cineva cu care a lucrat în trecut să îl plătească în avans pentru serviciile prestate mai târziu.
Personalul acceptă să lucreze ore suplimentare pentru primul eveniment, care va fi o nuntă.
Pelin l-a convins pe tatăl ei să îi permită să lucreze în continuare la restaurant și îl ajută și ea foarte mult pe Sinan și îl susține moral.
Cu toate acestea, ​​Ceyda intervine și îi bagă bețe în roate. Când invitații de la nuntă fac toxiinfecție alimentară, Sinan pierde afacerea.

Atunci Sinan se gândește să accepte împrumutul de la Pelin dar are o surpriză când merge la ea acasă să vorbească cu ea.
Mama lui Pelin l-a convins pe Tolga să se împace temporar cu Pelin ca să o convingă să demisioneze de la restaurant. Tolga a acceptat pentru ca să-și salveze imaginea pătată după ce și-a părăsit logodnica în ziua nunții.
Pentru a o convinge pe Pelin să îl ierte, a organizat o petrecere surpriză acasă la ea, la fel ca petrecerea la care ei doi s-au cunoscut.
După ce Tolga a revenit în viața ei, Pelin se gândește că blestemul ei s-a rupt.
Când Sinan ajunge acasă la ea și află că s-a împăcat cu Tolga și că nu va mai lucra la restaurant, pleacă dezamăgit.
Bulent o sună pe Pelin și îi spune motivul pentru care Sinan a mers la ea. Atunci Pelin și Bulent merg după Sinan dar el a ajuns deja la Ceyda și a acceptat oferta ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.