Inimă rănită Episoadele 13,14,15 (rezumat) Hande îl ajută pe Baha să o găsească pe Ayse

1,473

Ayse își dă seama că are sentimente pentru Ferit și îi spune că vrea să divorțeze de el. Ferit îi spune că el nu vrea sa divorțeze și îi amintește de contractul lor.

Hande îl răpește pe Baha din spital și îl ajută să meargă în Antakya.

Ferit află că Hussein nu este corect în afaceri și îi cere socoteală dar Yaman îl salvează. Mai târziu, Huseyn îl îmbrățișează pe Yaman și îi promite că din acel moment va fi protejatul lui. Pe deasupra i-o încredințează pe Hande pentru acea seară pentru a merge împreună la o petrecere și îi cere să nu îl lase pe Ferit în preajma ei.

Ayse îi povestește lui Vedia despre contractul de căsătorie cu Ferit și că după 6 luni vor divorța.

Ferit și Ayse merg împreună la petrecere.
Când îi vede împreună, Hande începe să bea cam mult și încearcă să o facă pe Ayse geloasă. Supărată, Ayse pleacă spre casă cu un taxi. Șoferul conduce cu viteză prea mare iar pe Ayse o deranjează și la un moment dat îi spune să oprească și urcă în alt taxi.
Ferit merge după ea.
Taxiul în care trebuia să fie Ayse are accident iar când Ferit ajunge la fața locului este foarte speriat crezând că Ayse a pățit ceva. Ayse ajunge și ea acolo și se bucură când vede că lui îi pasă de ea. Se îmbrățișează amândoi fericiți.

După petrecere, Hande merge acasă la Yaman sperând să găsească consolare la el.

Lehman, soția lui Sinan este tot timpul nemulțumită și îl jignește ori de câte ori are ocazia.
După ce Sinan pleacă la companie, Azade o anunță pe Lehman că o va trimite pentru un timp în sat la mama ei pe motiv că mama ei este bolnavă și s-ar bucura să o vadă. Azade îi spune că poate se vor aprecia mai mult unii pe alții dacă vor fi despărțiți un timp.
Ferit face pregătiri la casa de la munte și
îi trimite lui Ayse adresa. O sună și îi spune că o așteaptă pentru a petrece puțin timp doar ei doi și pentru a continua discuția pe care au avut-o înainte cu o seară. Ayse pleacă de la conac foarte entuziasmată dar când ajunge în stradă se întâlnește cu Baha. Baha se simțea rău după rana care a avut-o și cade în brațele ei și își pierde cunoștința.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.