Golden boy episoadele 46-48 (rezumat)

15,254

În timp ce Kazim si familia își strâng lucrurile din apartament, Halis îi trimite pe Orhan și pe Fuat să se asigure că pleacă imediat. Ei se duc dar cu intenția să repare lucrurile.
Ferit merge cu ei și îi spune lui Seyran să se întoarcă acasă cu el. Seyran refuză dar el o ridică pe umăr și pleacă cu ea.
Toți se amuză dar lui Kazim i se face rău și cade jos.

Ferit o duce pe Seyran la casa de vacanță, să discute amândoi în liniște. Îi spune că a văzut că ea a regretat că l-a părăsit imediat ce a ieșit din casă dar ea îi spune că nu este adevărat.
Seyran îi spune că se străduiește degeaba pentru că Halis și Kazim nu se vor întoarce din decizia lor.
Ferit propune un pariu, vrea să încerce să-i împace și dacă va reuși, Seyran acceptă să îl sărute din nou.

Dorm amândoi pentru că este doar un pat și în casă e prea frig ca să doarmă pe podea.
Noaptea, Ferit o îmbrățișează pe Seyran iar dimineața ea se trezește în brațele lui. Tachinările continuă dar niciunul nu recunoaște că au sentimente unul față de altul.

A doua zi Halis regretă insultele pe care i le-a spus lui Kazim și familiei lui pentru că se gândește că Hattuc va afla și se va întrista.
Într-adevăr lui Hattuc nu-i vine să creadă și merge să vorbească cu el.
Suna merge cu ea iar Ifakat o vede vorbind cu Abidin, amândoi fiind triști că nu se vor mai vedea după ce Suna se întoarce în Antep cu familia.
Ifakat îi spune lui Suna că îi va fi alături în continuare chiar dacă pleacă și o sfătuiește să se se îndepărteze de Abidin spunându-i că va găsi bărbatul potrivit atunci când își va cunoaște valoarea.

Ferit vine cu ideea să reunească familiile la o mică petrecere de Revelion pe care o organizează cu Seyran la casa de vacanță.
Cei doi se duc să cumpere cadouri și se întâlnesc cu Pelin și cu Serdar în magazin. Ferit o întreabă pe Pelin dacă sunt împreună dar ea îi spune că momentan sunt doar amici.

Hattuc îi convinge pe Halis și pe Kazim să accepte invitația lor și merg cu toții la casa de vacanță.
Halis își cere scuze de la Kazim și cele două familii se împacă.
Ferit și Seyran sunt încântați de reușita lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.