Lacrimi la Marea Neagra – episodul 33 (rezumat)

5,699

Ali a mers în port și a văzut că barca lui Mustafa lipsește, iar în apropiere era mașina lui Tahir. Și-a dat seama că Tahir a plecat pe mare și a încercat să îl sune dar telefonul lui era închis și a bănuit că s-a întâmplat ceva cu el. A plecat repede la morgă să vadă cadavrul care a fost găsit pe țărm în dimineața aceea. Cadavrul care a fost găsit era al lui Rustem.
Înainte cu o seară, Fikret i-a promis lui Rustem că îl va ajuta să plece în Rusia cu o navă, apoi le-a ordonat oamenilor săi să îl arunce în mare. A doua zi dimineața, Fikret l-a sunat pe Vedat și i-a spus să stea liniștit că a scăpat de Rustem.
Ali merge la Mustafa și îi spune că bănuiește că Tahir a fost pe mare noaptea trecută fiindcă barca lui lipsește și se teme să nu fi pățit ceva. Mustafa pleacă în grabă, împrumută barca unui prieten și împreună cu Ali își caută fratele.

Barca lui Tahir s-a oprit undeva la mal, iar el era leșinat. La un moment dat s-a trezit și îi era foarte frig. A coborât din barcă și a încercat să aprindă un foc.
‌ Nefes a plecat și ea cu Idris să îl caute dar s-au întors la țărm fără nici un rezultat. Nefes a prins momentul când Idris nu era atent, a luat barca și a plecat din nou pe mare. Tahir a reușit să aprindă focul iar Nefes l-a văzut de departe și l-a salvat.

Vedat merge la Fikret și îi spune că până acum l-a ascultat și l-a lăsat pe Yigit cu Nefes chiar dacă el deține custodia, dar pe viitor are de gând să îl ia la el. De aceea are nevoie de Nazar pentru a arăta ca o familie fericită și nu îi va permite să divorțeze de el. Fikret îi zice că este la fel ca tatăl lui. Vedat rămâne uimit fiindcă Fikret nu i-a spus niciodată că i-a cunoscut tatăl.
Fikret îi povestește că în tinerețe a lucrat pentru el, dar tatăl lui l-a trădat și i-a ruinat viața fiindcă i-a luat femeia pe care o iubea. Fikret nu i-a mai spus că acea femeie a fost de fapt mama lui.

Tahir este distrus pentru că trebuie să stea despărțit de Nefes și de Yigit. Încearcă să o convingă pe mama lui să îi lase să fie fericiți dar ea îi interzice să o aducă pe Nefes acasă cât timp ea va fi în viață, iar dacă va vrea să plece cu ea în altă parte nu îi va da binecuvântarea.
Tahir merge să îl vadă pe Yigit seara târziu, după ce copilul adoarme fiindcă nu poate să îl vadă supărat. Îi spune lui Nefes că el nu poate accepta faptul că stau despărțiți.
Dimineața, Nefes vede că Yigit are febră mare și îl anunță pe Tahir iar el merge în grabă, ia copilul și îl duce la spital. Spre norocul lor nu era nimic grav cu copilul și după ce i-a dat tratament, medicul le-a zis că în curând vor putea să îl ducă acasă.

Mustafa a mers la spital după Fatih fiindcă a fost externat și s-a întâlnit cu ei. Mustafa a încurajat-o pe Nefes și i-a zis să aibă răbdare și să aștepte că după ce va trece un timp totul se va rezolva între ea și Tahir.
Când s-a trezit Yigit, l-a întrebat supărat pe Tahir de ce l-a părăsit dar Tahir i-a zis că a mers tot timpul la el doar că el dormea de fiecare dată.
Nefes l-a lăsat pe Tahir cu Yigit și a plecat acasă pentru a lua câteva lucruri pentru Yigit. Când a intrat în casă o aștepta Vedat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.