Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 34 (rezumat)

6,899

Nefes l-a lăsat pe Yigit cu Tahir la spital și s-a dus acasă să ia niște lucruri pentru Yigit. În casă o aștepta Vedat. Ea l-a întrebat ce caută acolo iar el i-a zis că a mers să o felicite pentru noua casă și pentru faptul că s-a despărțit de Tahir. I-a spus că el nu i-ar face niciodată ceea ce i-a făcut familia Kaleli că au dat-o afară din cauza unui incident pentru care ea nici măcar nu era vinovată. I-a reproșat tot felul de lucruri și i-a spus că din cauza ei a ajuns acum să trăiască din mila unui om bătrân care câștigă puțini bani.
A făcut-o să creadă că este o persoană inutilă, fără studii și din cauza aceasta nu va putea avea vreodată un serviciu pentru a se putea întreține singură. Vedat a plecat cu speranța că Nefes se va întoarce într-o zi la el.

Mustafa și Berrak l-au dus acasă pe Fatih. Mustafa a observat că Fatih și Berrak se plac și este de acord cu relația lor. I-a dat în grijă mamei sale că Berrak va rămâne un timp la ei și să nu o supere.
Murat este necăjit pentru că Nazar i-a spus că tatăl său a pus-o să îi promită că nu se va mai întâlni niciodată cu el, iar ea își va ține promisiunea.
Saniye nu o place deloc pe Berrak și în nici un caz nu o vrea ca noră.
Nefes și Tahir l-au scos pe Yigit din spital. Pe drum Tahir le-a zis că vor merge la conac unde Yigit va fi bine îngrijit. Nefes s-a supărat și a coborât din mașină. Tahir a mers după ea și a întrebat-o unde merge iar ea i-a zis că nu merge nicăieri fiindcă nu are nici un loc căruia să îi aparțină, nici măcar o casă unde să meargă, nici un loc de muncă. L-a rugat să o ducă la casa lui Osman. Când au ajuns acasă, Nefes a vrut să facă o supă pentru Yigit dar nu a reușit fiindcă au afectat-o mult vorbele lui Vedat.

Mai târziu, Asiye le-a luat pe Esma, Nazar și pe Berrak și au mers cu toate în vizită la Nefes. Ea le-a povestit că Vedat a fost acolo și tot ce i-a spus este adevărat. Asiye a găsit soluția la problema ei. I-a propus să vândă aurul pe care l-a primit la nuntă și să își deschidă o afacere în care să vândă produse de patiserie pe care le vor pregăti împreună, iar mai târziu când o să adune mai mulți bani v-a putea deschide un magazin. Esma și Berrak au făcut pliante pe care le-au distribuit în oraș și au început treaba imediat. Au început să primească comenzi încă din prima zi iar Murat livra produsele la domiciliu. În același timp Nefes și-a continuat studiile. Tahir a mers din nou seara să îl vadă pe Yigit și s-a bucurat să o vadă pe Nefes plină de speranță.

Vedat a aflat de afacerea lui Nefes și a mers la ea când era singură și i-a răsturnat masa cu produsele pe care trebuia să le vândă. Când au ajuns fetele și au văzut ce s-a întâmplat, s-au hotărât toate să nu spună nimic nimănui și să îl facă pe Vedat să plătească.
Berrak îl sună pe Vedat și îl cheamă în oraș pentru a discuta ceva important cu el. În timpul acesta Nazar merge la Vedat acasă și îi pune un somnifer în sticla cu lapte. Vedat a mers acasă și după cum se aștepta Nazar a băut din lapte și a adormit. Asiye a luat arma lui Mustafa și a mers să se întâlnească cu fetele. Ea și Mercan au rămas în mașină în fața casei lui Vedat iar Nazar și Berrak au intrat în casă. Omul lui Vedat, cel care o proteja pe Nazar le-a ajutat să îl urce pe Vedat în mașina lui Nazar.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.