Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 38 (rezumat)

6,715

Asiye a născut prematur. Nefes a ajutat-o să nască, iar după aceea Asiye a fost transportată la spital împreună cu copilul. Ali i-a anunțat pe Mustafa și pe Tahir și au mers și ei la spital.
Vedat a scăpat de la Fikret.
Fikret și-a trimis oamenii să supravegheze școala lui Yigit fiindcă bănuia că va merge să ia copilul.
Asiye și fetele au fost eliberate până la proces.

Tahir a închiriat un apartament în oraș în care să locuiască cu Nefes și cu Yigit. A închiriat și un magazin pentru Nefes unde să își poată vinde produsele de patiserie. A doua zi dimineața, Vedat a reușit să obțină cheia de la apartamentul lor, a mers acolo și a lipit niște poze cu el și cu Nefes pe pereți.
Nefes a mers singură la apartament iar Vedat era acolo. Ea a vrut să fugă dar Vedat a prins-o. El i-a zis că o să îl ia pe Yigit și va pleca departe cu el.

Tahir a sunat-o pe Nefes iar Vedat i-a luat telefonul și a răspuns el și i-a zis că i-a adus un cadou de casă nouă. După aceea Vedat a plecat. Fatih chiar atunci îl aducea pe Yigit de la școală iar Vedat l-a amenințat cu arma și i-a zis să i-l dea pe Yigit. Tahir l-a auzit pe Yigit că îl striga, a ieșit în balcon și a tras cu arma iar Vedat a fugit.Tahir a plecat după el și l-a ajuns din urmă. Vedat l-a provocat cum făcea de obicei iar Tahir I-a împușcat de trei ori în abdomen.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.