Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 39 (rezumat)

6,889

Vedat a fost dus de urgență la spital iar Tahir a fost arestat.
‌Tahir i-a rugat pe frații săi să aibă  grijă de Nefes și de Yigit. Mustafa i-a promis că va avea grijă de ei și i-a dus la conac.
‌Saniye i-a făcut din nou tot felul de reproșuri lui Nefes și i-a zis să plece. Nefes a urcat în cameră și nu a mai ieșit de acolo.

‌Dimineata, Asiye a găsit în camera ei o scrisoare în care Nefes le mulțumea tuturor pentru tot ce au făcut pentru ea și de altfel și-a cerut scuze pentru problemele pe care le-au avut din cauza ei. Ea se gândea că dacă va pleca departe, Vedat va încerca să o caute și îi va lăsa pe ei în pace. Nefes i-a lăsat noaptea o scrisoare și lui Tahir în care îi scria că pleacă și din cauza aceasta Tahir s-a hotărât să evadeze.

Dimineața Tahir a fost dus la tribunal dar pe drum a reușit să scape și s-a ascuns în pădure. Mai târziu l-a sunat pe Mustafa de la o cabină telefonică și i-a spus că merge să o găsească pe Nefes. L-a rugat să le spună lui Asiye și mamei sale că a fugit cu Nefes în Rusia fiindcă nu voia să se îngrijoreze din cauza lui.
Tahir a mers noaptea la Fikret acasă și i-a cerut ajutorul pentru a o găsi pe Nefes. Avea nevoie de o carte de identitate falsă și de o insignă de polițist.

Fikret a rezolvat imediat și i-a zis că a doua zi vor fi gata și îl așteaptă să meargă după ele.
I-a dat un telefon care nu putea fi detectat și s-a oferit să îi dea niște bani dar Tahir i-a zis că nu are nevoie fiindcă va sta în pădure, apoi a plecat dar a fost văzut de doi polițiști și a fost nevoit să se ascundă într-o casă părăsită. Înainte cu o noapte chiar acolo au dormit și Nefes cu Yigit.

Yigit spera că Tahir îi va găsi dacă va lăsa ceva în urmă și fără ca Nefes să vadă a lăsat un capac de sticlă pe care Tahir îl văzuse la Yigit. Yigit i-l arătase odată și i-a zis că îl păstrează împreună cu alte două capace ca amintire de când au fost toți trei în oraș și au băut suc.
Nefes și Yigit au mers în port și au urcat într-o barcă și au adormit. În ușă au apărut doi tipi necunoscuți.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.