Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 51 (rezumat)

4,818

Tahir a fost anunțat că nava lor s-a scufundat și nu se știa dacă erau supraviețuitori. Mustafa era și el pe navă împreună cu muncitorii. Doi dintre muncitori au murit iar Mustafa și restul echipajului au fost salvați. Tahir pleacă îndurerat să anunțe familiile celor decedați iar Mustafa se învinuiește că au murit din cauza lui.
Fatih s-a întors acasă când a aflat ce s-a întâmplat.
Tahir și-a dat seama că Genco a provocat scufundarea navei și i-a spus lui Ali iar el i-a promis că va face cercetări.
Fatih l-a sunat pe Murat și l-a anunțat despre situația de acasă. L-a rugat să se întoarcă acasă dar Murat nu a zis nimic și a  închis telefonul.

Ali a mers la casa lui Genco și l-a anunțat că familia Kaleli a facut o plângere împotriva lui, dar Genco i-a răspuns batjocoritor și i-a zis că se grăbește fiindcă au o petrecere la hotel și dacă vrea să meargă este invitat și el cu Esma.
‌Șoferul lui Genco a mers să o ia pe Mercan la petrecere.Turkan era și ea pregătită să meargă dar șoferul a refuzat să o ducă fiindcă ea nu era invitată iar Turkan s-a supărat. Murat a fost invitat și el la petrecere. La masă, Genco i-a spus că îi pare rău pentru nava lor care s-a scufundat iar Hazan când a auzit de numele Kaleli l-a întrebat dacă este frate cu Tahir iar fiindcă Genco era curios să afle de unde îl cunoștea ea pe Tahir, Hazan le-a spus că fiul lui Tahir este elevul ei. După ce Genco s-a ridicat de la masă pentru a dansa cu Melek, Hazan l-a felicitat sarcastic fiindcă este omul lui Genco dar Murat i-a zis că el nu este omul nimănui. Mercan s-a scuzat că vrea să plece mai repede iar Genco l-a trimis pe Murat să o ducă acasă.

‌Tahir a aflat că Genco este la hotel și a mers furios la el să îi ceară socoteală dar s-a oprit când le-a văzut pe Melek si pe Hazan speriate.
Următoarea zi Genco i-a spus lui Fikret că nu îl place deloc pe Tahir, mai ales de când l-a amenințat cu arma în fața familiei. Genco pregătește “un război” și știind că Fikret e apropiat de familia Kaleli l-a întrebat de partea cui va fi.
Asiye a aflat că Murat lucrează pentru Genco.

Tahir a mers la școala lui Yigit și i-a cerut directorului să îl mute pe copil în altă clasă fiindcă nu vrea ca Hazan să fie profesoara lui. Hazan a mers acasă la familia Kaleli și i-a spus lui Nefes că nu este fiica lui Genco și că Tahir o pedepsește pe ea pentru că crede că Genco i-a scufundat nava.
Mai târziu Melek fuge de acasă și merge la Hazan iar Tahir și Nefes sunt acolo când ea ajunge plângând speriată. Genco a urmărit-o și probabil urmează o confruntare între el și Tahir care va crește tensiunile dintre ei și va stârni „războiul” pe care Genco l-a promis.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.