Ma numesc Zuleyha – Episodul 4 (rezumat)

4,654

Zuleyha a fost salvată de Hunkar de la înec și a fost dusă la conac fără ca cineva să observe ce s-a întâmplat. Și-a schimbat rochia de mireasă cu vechea rochie de mireasă a lui Hunkar și a mers în grădină unde o așteptau Demir și nuntașii.
Ceremonia de căsătorie a avut loc, iar luna de miere au petrecut-o la Paris.
Yilmaz crede că Zuleyha l-a uitat fiindcă nu a primit nici o scrisoare de la ea.
Veli, fratele vitreg al lui Zuleyha merge la fermă și o șantajează pe Hunkar amenințând-o că îi va spune lui Demir că Zuleyha și Yilmaz au fost iubiți. Hunkar îi dă o sumă de bani și îi cere să plece și să nu mai se mai întoarcă vreodată acolo dar el rămâne în Adana fără ca ea să știe.
Hunkar i-a oferit lui Gaffur o sumă mare de bani pentru a-și cumpăra un teren. Voia să fie sigură că el îi va păstra secretul.

Zuleyha și Demir s-au întors la fermă. Demir află că Zuleyha este însărcinată și este foarte fericit.
Yilmaz a scris o scrisoare către curtea de apel. Directorul o sună pe Hunkar să o întrebe ce să facă cu ea, iar Hunkar îi spune să o rupă. Un coleg de-al lui Yilmaz aude convorbirea și îi zice lui Yilmaz. Acum el își dă seama că scrisorile lui nu au ajuns niciodată la Zuleyha. Se gândește să evadeze și îi cere ajutorul colegului său.
Gulten o aude pe Hunkar vorbind cu cineva  la telefon că Yilmaz va fi executat și a fugit afară și a început să plângă. Zuleyha a văzut-o și a întrebat-o ce s-a întâmplat iar ea i-a  spus ce a auzit.

Zuleyha a mers la Hunkar și i-a reproșat că a mințit-o că îl va ajuta pe Yilmaz, apoi cade jos si își pierde cunoștința iar Gulten l-a chemat pe medicul Sebahattin, ceea ce lui Hunkar nu i-a convenit deloc.
Sebahattin a rămas singur cu Zuleyha iar el i-a spus că știe despre ea și Yilmaz fiindcă i-a văzut împreună și știe că copilul este al lui și dacă vrea el o ajută. A întrebat-o ce vrea să facă iar ea i-a zis că vrea să fugă la Istanbul. El i-a promis că îi va cumpăra biletul pentru tren și a doua zi când ea a ieșit să o plimbe pe Haminne s-au întâlnit și el i-a dat biletul și niște bani. În acea seară urma ca un prieten de-al său să o ducă cu mașina la gară. Demir era plecat în oraș iar Sebahattin a făcut în așa fel să îl rețină cât mai mult. Zuleyha a reușit să fugă din conac, s-a întâlnit cu omul lui Sebahattin și au pornit spre gară.
Hunkar a mers în camera lui Haminne iar ea i-a zis că se pregătește să meargă la Istanbul fiindcă  Zuleyha a cumpărat biletul de tren. Hunkar merge în camera lui Zuleyha și vede că ea lipsește și își dă seama că a fugit.
Yilmaz face un plan de evadare. Începe o ceartă cu colegii de cameră și este grav rănit de prietenul său.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.