Interviu Ugur Gunes (Yilmaz – Ma numesc Zuleyha)

1,933

Cum merge serialul Ma numesc Zuleyha?
Audiențele sunt foarte bune, toată lumea este foarte fericită. De fapt, filmăm din luna februarie. Suntem puțin obosiți dar cred că merită. Totul este frumos.

Povestea are loc în Adana anilor ’70. Personajul lui Yilmaz pe care îl portretizezi este, de asemenea, foarte integru..
Yılmaz reprezintă oamenii cinstiți, fericiți și bine intenționați din acea perioadă. Un om care se ocupă doar de munca și iubirea sa. Nu are vise mari. Singurul său vis este să se căsătorească cu Züleyha și să-și stabilească o căsnicie fericită. Au o poveste de iubire de basm. Îmi place rolul foarte mult.

Cum te simți când privești perioada respectivă? Este dificil să intri în pielea personajului?
Din păcate, perioada în care trăim se bazează pe mijloacele de comunicație. Dar atunci nu exista telefon, oamenii se priveau în ochi când vorbeau. Toată lumea era conectată sufletește. Fiindcă pentru a se contacta, ei depuneau eforturi. Deci, atunci când reușeau știau să prețuiască asta. Toate acestea sunt aproape invers astăzi. Acum nu ai nicio ocazie de a-ți fi dor de cineva. Este trist să simți diferența dintre aceste perioade.

Sună realist pentru tine astăzi ca cea mai mare dorință a unei persoane să fie căsătoria și întemeierea unui cămin?
Am început această poveste cu o dragoste existentă. Deci vedem doar aspectul acesta al lui Yılmaz. Publicul nu a văzut povestea lui înainte. 

Hilal Altınbilek este una dintre cele mai remarcabile actrițe din ultima perioadă. Cum lucrați împreună?
Nu am mai lucrat cu Hilal. Dar am fost emoționat la început pentru că după cum am menționat, am început în mijlocul unei povești de iubire și am filmat prima noastră scenă fără să ne cunoaștem, o scenă foarte importantă. Este important să te cunoști cu actrița cu care joci. Este greu, nu știi ce să faci sau cum să reacționezi. În ciuda acestui fapt, am jucat foarte bine cu Hilal ȋn prima noastră scenă. Este o actriță foarte bună cu care este ușor să lucrezi.

Pentru Yilmaz nu contează banii, titlurile sau faima. Dar pentru tine?
Relația mea cu banii este foarte proastă. Folosesc banii doar pentru lucruri necesare. În afară de asta, nu mă interesează banii. În familie am avut și perioade în care am fost foarte bogați și perioade când am lovit partea de jos. Deci cunosc toate acele suișuri și coborâșuri. Faima oricum nu mă interesează. Nu îmi place celebritatea, să fiu mereu în atenția oamenilor.

Care sunt lucrurile cele mai importante în viață?
Principalele lucruri pentru mine sunt familia, să îmi fac prietenii adevărate și să trăiesc clipa. Am vise mici. Sunt o persoană care poate fi fericită doar trăind clipa.

Ai o postură distantă, rece. Este doar o aparență sau așa ești?
De fapt, sunt o persoană foarte modestă, foarte amuzantă. Par rece la început pentru că așa este caracterul meu. Vreau să cunosc întâi cealaltă persoană. De aceea, oamenii pe care tocmai i-am cunoscut îmi văd doar această parte distantă. Dar pentru cei care mă cunosc bine pot fi cel mai cald om din lume.

Când se ridică zidul?
Când am încredere. Încrederea este cel mai important lucru pentru mine atât în ​​relația de cuplu, cât și în relațiile de prietenie.

Ai ambiții?
Dacă îmi pun un lucru în minte sunt foarte ambițios ca să îl obțin. Dacă îmi spun: „trebuie să reușesc asta”, mă dedic cu totul până voi reuși. În afară de asta, nu am nicio ambiție în general. Nici în privința actoriei.

De ce ai ales cariera asta atunci?
Bună întrebare (râde). Aventura mea actoricească a început cu o ambiție. Am absolvit Universitatea Ankara, Facultatea de Limbi, Istorie și Geografie, Departamentul de Actorie. Primul an în care am dat examenul, am picat. Toată lumea mă tachina așa că m-am ambiționat:  “Vă voi arăta eu. Veți vedea, voi lua toate examenele”. Și asta am făcut. După cum vezi a început cu o ambiție dar când am început să joc, am descoperit că îmi plăcea foarte mult, eram fericit și am devenit dependent. Când s-a întâmplat asta, am continuat. 

Cum este interesul oamenilor de pe stradă? Există aspecte care te deranjează uneori?
Partea inconfortabilă începe după o anumită perioadă a aventurii actoricești. Pentru că oamenii vin la tine nu pentru cine ești tu, ci pentru personajul pe care-l joci, și nu mă simt în largul meu cu asta.

Mulți actori se plâng de timpul de lucru pe platourile de filmare ale serialelor. Ce părere ai?
Adevărul este că se filmează episoade de 140 de minute. Aceasta este cruzime față de regizor și actori. Da, aplaudăm cu toții rezultatul, dar procesul de pregătire este cu adevărat dificil.

Există cineva special în viața ta?
Nu există iubire în viața mea de foarte mult timp. Vreau să adaug culoare în viața mea dar este dificil în acest ritm de muncă intens. 

Care este cel mai mare sacrificiu pe care îl poți face pentru dragoste?
Orice este nevoie.

Ești gelos?
Sunt gelos. În trecut eram mult mai gelos. Acum cred că sunt mai puțin. Părerea mea este că gelozia este un sentiment necesar. Este puțin interesant. Pentru că și gelozia poate distruge o relație dar și lipsa geloziei.

Dacă ai desena o imagine despre fericire, care sunt primele trei lucruri care s-ar găsi în ea?
Sac de dormit, cort și familia mea.

Calitatea ta preferată?
Sunt foarte calm și răbdător.

Un aspect pe care dorești să îl schimbi la tine?
Obișnuiam să vorbesc direct fără să mă gândesc. Acum mă gândesc de patru ori, calculez de cinci ori și apoi acționez.

Ce fel de persoane nu ai accepta în viața ta?
Oamenii ipocriți și aroganți.

Cum este femeia frumoasă?
Este o femeie inteligentă.

Acest interviu este din anul 2018.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.